• GIA

  • Beküldte:
  • GIA reagálása

    Kedves Uhrmeister!

    Csak néhány reakció, ami eszembe jutott beszámolód kapcsán...:)
    A "hátsó" bejárat, a ház főbejárata, hisz értelemszerűen, ahol a kaputelefon található, azon az ajtón juthatsz be a házba...:)
    Szeretem a simogatást, a kényeztetést, de a durvaságot, nem tűröm, arra vannak más szolgáltatók, oda kell menni...
    A lakással kapcsolatban írt érzésedre, annyit reagálnék, hogy ez egy diszkrét magánlakás, nem egy night club...minden, ami egy kellemes együttléthez szükséges, megtalálható nálam...:)
    Az akció hossza, nem feltétlenül rajtam múlik, tudod, ez egy társasjáték, 2 ember kell hozzá...:)
    A többire nem reagálnék, hisz, nekem nem kenyerem a mocskolódás...:)

    Egyébként, örülök, hogy hosszú idő után, ezen az oldalon is sikerült megtalálnod, további kellemes szexélményeket Neked!:)

  • Egyeztetés:

    A kapcsolatot telefonon vettük fel. Az egyeztetés a szolgáltatás áráról és tartalmáról gond nélkül megtörtént.
  • Megközelítés:

    Régi tipusú blokkház a villamosmegállótól pár percre, de nem a front-hanem a "hátsó" bejáraton át juthatsz be a lépcsőházba.
  • Helyszín:

    Konvencionális nappali. Arra, hogy miért vagy itt, legfeljebb a többpárnás franciaágy utalhat, ha találékony a fantáziád. Vetkőzhetsz magad, vendéglátód addig mással van elfoglalva egy szomszédos helyiségben. De vigyázz, katonásan akaszd fel a gönceidet, mert /Gia szerint/ mit képzelsz, hol vagy?
  • Lány külseje:

    Étvágygerjesztően kipárnázott, elvben jól fogható alkat, igazán méretes mellekkel. Azért elvben, mert nem rajong a tapiért, amit durván értésedre is ad. Bőre barna /ez sem a valószínűleg jól kezelt bemutatozó lapon, sem a valószínüleg fehérített képekről nem süt/, esetleg szolival erősítve, ami önmagában nekem bejött.
  • Action:

    Az akció minden részletét /tartás, tempó, sorrend/ ő határozta meg. Hanyatt fektetett, ami -mint kiderült-, az indiánok teknősbéka-tárolási, kiszolgáltatott póza lett. Minden, amit tett, nem rólad, hanem a minél gyorsabb, erőszakos befejezésről "szólt": kemény, kézzel gyorsított francia /amit máskor talán élvezhettem volna is/, majd erős galopp a f@mon. Csókról, popóról hallani sem akart, amit fensőbbséges, helyreutasító hangnemben adott tudtomra.
    Ezt -mintegy 10 perccel a tulajdonképpeni akció-kezdés után- ugyanilyen tónusban azzal folytatta, hogy mindent megkaptam, jobb, ha elhúzok.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot előre kaszálta, mondván: sok csibész visszaél jóságával. Meglógnak a tali után.
  • Problémák:

    Ahogyan már írtam: rendreutasító, durva hangnem, idő- és szolgáltatáskurtítás
Happy Massage