• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag gond nélkül tudtunk időpontot egyeztetni. Hívtam tegnap, de nem vette fel, ma viszont el tudtam érni. Megbeszéltünk dél körül egy időpontot délutánra. Kérte, hogy fél órával előtte hívjam fel a pontos címért, majd a kapunál is hívni kellett a kapukódért.
  • Megközelítés:

    A Lehel térnél található a helyszín, elég könnyen megtalálható és megközelíthető. Látni a kapualjból a Lehel piac bejáratát.
    Mivel Bkv-vel voltam, nem néztem a parkoló helyeket, de biztos van a közelben.
    Egy átlagos pesti lakóház harmadik emeletén található a lakás.
  • Helyszín:

    Egy átlagos lakásban dolgozik, nem lepusztult, de nem is luxuslakás. A tisztaság és higiénia megvan.
    A fürdőszobában zuhanyzó, széles tusfürdőválaszték és szájvíz található. A törölköző nagy nedvszívó képességű.
    A szoba tágas, érdekes elrendezésű, de azért hangulatos. Van 2 fotel, amire a törölközőt letettem. Hangulatvilágítás van.
    Az ágy normál, kétszemélyes, közvetlenül a fal mellett, amin egy akkora tükör van, mint maga az ágy. Szóval lehet gyönyörködni a látványban.
    Az ágyneműhuzatot előttem húzta fel az ágyra, vagyis mialatt zuhanyoztam.
    Van egy óra az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    Egy csinos hölgy fogadott utcai ruhában.
  • Action:

    Érkezésem után bevezetett a szobába, adott törölközőt. Egy egyszerű témát feldobtam, amivel oldani szándékoztam a jeget.
    Elmentem zuhanyozni, amíg felhúzta a friss ágyneműt. Utánam ő is zuhanyzott, és egy törölközőbe csavarva jött vissza a szobába.
    Kicsit még beszélgettünk, majd csókolózásba kezdtünk. Kellemes a csókja, de hamar rátért a franciára. Ezt jól csinálta, forró, bőnyálasan változatosan, miközben a tükörből néztem a formás fenekét és simogattam a feszes testét és a gömbölyű melleit.
    Francia után átváltottunk misszionárius, majd kutya pózba, nekem az utóbbi jött be igazán.
    Szex után beszélgettünk különféle dolgokról, fogyókúráról és egyéb állatságokról. Nagyon állatbarát, sokat tud beszélni róla.
    Idő vége előtt pár perccel jelzi finoman, hogy hamarosan letelik az idő. Elmentem zuhanyozni, majd haza.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás. Átlagos pesti ajándékkal dolgozik, szinte minden benne van az alapban. Tudott visszaadni nagy címletből.
    Nem kérte ugyan előre, de szokásom, hogy mindig előre adom.
  • Összkép:

    Kedves, aranyos, amolyan szomszéd lány, ez tükröződik a képein is. Alapvetően jól éreztem magam vele. Azoknak ajánlanám, akiknek bejön ez a stílus.
Happy Massage