• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk már telefonon, kedvesen tájékoztatott a részletekről, de eddig nem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni a sűrű időbeosztásomnak köszönhetően. Lemondták az egyik találkozómat és gondoltam megpróbálom a kora délelőtti időpontban, hátha szerencsével járok. Így is lett, fél óra múlva már gurultam is be a garázsba.
  • Megközelítés:

    Szentmihályi és Rákos utcák keresztezésének közelében található csendes kis utca. Autóval könnyen megközelíthető, tömegközlekedés is jár a közelben, pár perc sétával elérhető.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, amit könnyű megtalálni a régi házak között. Nagyon jó megoldás, hogy be lehet állni a garázsba, nem kell aggódni, hogy mi történik az utcán a géppel, és a diszkréció szempontjából is tökéletes, nem látják a szomszédok ahogy remegő lábakkal botorkál az ember a kocsihoz :)
    Emeletes kecó, az első szinten kezdődik az ismerkedés, cipő lerakása, majd a második szint már az erotikára hangolva, kellemes félhomály a szobában nagy franciaággyal, tükrös szekrénnyel, szobainas vagy szék a ruháknak már nem emlékszem pontosan, ízlésesen berendezve. A fürdő is teljesen modern, fürdőkádon többféle tusfürdővel, nedvszívó törcsivel. Rend és tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Első fotójával már régen megfogott és most élőben láthattam ezt a tündért. Karen sokkal jobb csaj, szebb nő, mint amit a képei alapján vártam, elképzeltem. Kedves mosollyal egy kék színű, egyrészes miniruhában fogadott a lépcsőnél, ahogy felértem. Majd ahogy előttem lépkedett a lépcsőn a felső szintre, kellőképpen feltudtam mérni milyen csodálatos test párosul a kerek popsijához. Szőke haj, tényleg szép arc, nem kell tartani a kitakarástól. Egyedül a ciciket rejtegeti, lehet hogy a méretük miatt, vagy esetleg más oka van nem tudom.
  • Action:

    Legszívesebben már felfelé menet felfaltam volna ruhástól mindenestől, annyira kívánatos, de jófiúhoz méltón türtőztettem magam, szobában gyorsan ledobáltam a ruhákat és el fürdeni.
    Visszaérve az ágynál várt meztelenül, csak a kis top volt rajta, egyből egymásnak estünk. Csókokkal kezdtük, majd a ciciket kihagyva (finoman jelezte, hogy más irányba haladjak) combokat kezdtem el simogatni. Közben tovább csókolt szívta az ajkaimat és kézzel finoman simogatta az ezredest. Bal lábát az ágy szélére helyezve áttértem puncija simogatására, amire halk sóhajokkal reagált. Ezután az ágyra fektettem, mert szerettem volna megkóstolni, de huncut módon átfordított és lassan haladva a nyakamtól lefelé elérve a velem egykorút, először a környékre összpontosított. Kis idő múlva szájába kerültem, és egy nagyon jó nyelvjátékkal fűszerezett franciát kaptam. Ezután én kezdtem el kényeztetni a csodás ajkakat. Szívesen időztem volna órákig, de szerettem volna már benne lenni, ezért kértem, hogy húzzunk gumit, amit újabb orális bemutató után felhelyezett és úgy bepucsított, hogy már a látványtól kész voltam. Szépen, lassan hatoltam be a szűk punciba, majd folyamatosan növeltem a tempót. Nagyon jó volt így doggyban. Kértem hogy forduljon meg és szemből folytattuk, miközben egyre mélyebben toltam, Ő a csiklóját izgatta, egy idő után éreztem hogy itt a vég és szerettem volna az arcára élvezni, de már nem maradt elég idő a művelet végrehajtására, így a hasán landoltak az utódok. Tisztogatás, majd gyors tus után go utamra.
  • Elszámolás:

    Az ágy melletti éjjeliszekrényre helyeztem az ajándékot. Pesti átlag, de a szolgáltatás jóval több, azt nem tudom eldönteni, hogy hanghatások a hangulat fokozására, vagy nekem szóltak, hogy tényleg élvezi ténykedésem, de ettől függetlenül jól esett.
  • Összkép:

    Az időm szűkössége miatt most csak fél órára mentem, ezért maradtak még dolgok amiket mindenképpen ki kellene próbálni, de így is nagyon szuper élménnyel lettem gazdagabb. Nagyon ajánlott kategória. Búcsúzáskor még beszéltünk pár szót a hármas felállásról, hát mit mondjak erősen gondolkodóba estem, mivel már régen volt ilyen élményben részem, és szerepel a terveim közt egy újabb.
Happy Massage