• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Szia! Igazából nem tudom, hogy ki vagy, mert semmi olyat nem írtál amiből levágnám, hogy ki is vagy valójában. Hajlenövést se tudom igazából hová tenni, mivel sose hagyom meg, hogy nagyon le legyen nőve, pár millimétert van jelenleg is lenőve, de pont holnap megyek fodrászhoz! :D Higénia... Nos: Minden vendégem előtt maximálisan fertőtlenítek, és utánna is! Tehát a lakás lehet régebbi, nem egy újépítésű és ez annak tudható be, de talán már ezt csak kötekedésnek veszem. Kezdeményező lehet azért nem voltam, mert Te sem úgy álhattál hozzám. Mivel általába én beszédes vagyok, és szeretek mindenféléről beszélgetni a vendégeimmel! De tényleg fogalmam sincs, hogy ki vagy... Erre annyit tudok mondani, hogy 20 beszámolómból 1 az aki ilyen problémákat írt. :) De azért köszönöm az értékelést! Puszi :)

  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltam telefonon elérni az itt látott számán, melynek aztán meglett az eredménye. Innentől kezdve nagyon olajozottan ment minden.
    Időpontot nem sokkal a hívásom utánra kaptam, melyet nagy örömmel elfogadtam.
  • Megközelítés:

    A 11. kerület egyik, ha nem a legforgalmasabb kereszteződésétől pár méterre lévő, csendes park melletti társasház. A teljes BKV arzenál elérhető pár perc alatt innen. A parkolóban napközben rengeteg a szabad, de fizetős hely.
  • Helyszín:

    Első emeleti nagyon pici lakás, egy 70-es években épülhetett házban. A lakás picit avétos. Egy szobából és egy fürdőből áll. Mindkét szoba lehetne kicsit tisztább, rendezettebb, otthonosabb. A fürdőben rengeteg tusfürdő alatt szó szerint roskadozó üvegpolc. Zuhanytálca egy sötét függönnyel. A meleg víz és a törölköző rendben volt. Valahogy kicsit több higiénia ráfért volna a helységre. A szoba közepén nagy franciaágy, strapabíró matraccal.
  • Lány külseje:

    A képek alapján picit másra számítottam, más volt az illúzióm. Egy csendes, kedves, jóindulatú, visszafogott, magas lány nyitott ajtót a képein látható ruhában. A szőke haja sajnos eléggé le volt nőve és az arca is karakteresnek mondható. Bőre kicsit száraz volt. Azok a később felfedezett, természetes friss, tenyérnyi cicik viszont kihagyhatatlanok.
  • Action:

    A programot egy kis simogatással, csókokkal indítottuk. Nem volt kezdeményező, de nem is baj, mert azok a mellek nem hagytak nyugodni, úgyhogy én kezdtem el őket kezdésnek a nyelvemmel dicsérni.
    Ezt követően lecsúszott a combjaim közé és imádkozó sáska pózban incselkedett velem, közben masszírozva a golyókat is. Finom volt, jól éreztem magam közben, melynek hamarosan meg is lett az eredménye.
    Ezután kis csevej, majd elölről és hátulról tettem tiszteletemet a szokatlanul szűk testében.
    Ezután rövid tus és felöltözés, ajándékozás majd tipli.
  • Elszámolás:

    Nem változott a hívás után a helyszínen sem.
    Teljesítettem a papírmunkát.
  • Összkép:

    Nos nagy valószínűséggel vissza nem térek, de igazán rossz emlék sem marad bennem. Ottlétem alatt végig visszafogott, már-már passzív volt, pedig megpróbáltam mindent megtenni, hogy oldjam a helyzetet. Átlagosnak mondanám. Sajnos az erős mezőnyből számomra nem emelkedett ki.
  • Webi megjegyzése:

    Jövőben kicsit többet is lehet írni : Átlagosnak mondanád - átlagosként teszem ki :)
Happy Massage