• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zökkenőmentesen zajlott. Elsőre felvette és két mondatban meg is állapodtunk az időpontban. Nagyon lágy, kedves hangja van. Már itt tudtam, hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    A telefonban megtudtam a pontos koordinátákat, ahogy a térképen is látszik igen könnyen megközelíthető helyen van BKV + 2 perc séta. Napközben autóval nehezebb az utcában parkolni, de kb. 2 perc séta a WestEnd, ahol mindig van hely. A pontos bejutásért újabb telefonos egyeztetés, amikor a címhez értem.
  • Helyszín:

    Társasházi lakás, a lépcsőházba a bejutás könnyű és ha épp nem jár arra nyugdíjas lakó - ahogy én jártam - akkor kellően diszkrét is. A lépcsőház tiszta rendezett, kicsit vidéki nyugdíjasok társasházi feeling-je lengi át. A bejárati ajtót elsőre megtaláltam, ami nálam nem kis teljesítmény, főleg mikor tudom, hogy mi várható az ajtó mögött...
    Diszkrét kopogás, ajtó kitárul de előszoba látszólag üres, így óvatosan lépek be... Mint kiderül Kiara elbújt mögötte, mert várta a kapucsengő visszajelző hangját, de minthogy az idős öregúr engedett be ez elmaradt. A szoba Kiara hirdetésében látható webcímen lévőkkel teljesen megegyezik. Tiszta, hangulatos, a tatami két oldalán lent tükrök, szobainas, kis szék és asztal rajta víz és gyertyák. Kiara rögtön meg is kínál.
    A fürdő modern és ragyogó tiszta. Dupla zuhanykabin, ahol akár 3 ember is kényelmesen elfér(ne). Kb. 10-féle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Többen leírták már előttem, hogy bár Kiara arc nélkül hirdet, ezt maximum a diszkréció miatt teszi. Nekem fontos a szem és a száj és neki mindkettő gyönyörű. A nagy barna szemeket még kiemelte a szempilla festése, az arcának vonalait pedig a vörös madártoll fülbevalója.... A haját kontyba fogva hordta, ami egyrészt praktikus az olaj miatt, másrészt kiemelte az arcának fonom vonalát. Ami pedig a non plus ultra, az az alakja. Többször elnézést kért, hogy hideg a keze, mert kicsit fázik, ami nem csoda hiszen egy deka zsír sincs rajta. Ennek ellenére nem vékony, hanem nagyon is nőies. Ahol kell megvan minden forma. De erre mindjárt rátérek lejjebb. A képek kicsit csalnak, nekem kisebbnek, törékenyebbnek tűnt élőben, mint itt a képeken. Összességében, olyan érzésem volt (főleg a végén, mikor a zuhany alatt álltunk), mintha visszamentem volna 20 évesnek és egy sporttáborban állnék a zuhany alatt az egyik csajjal a táborból.
  • Erotikus masszázs:

    Egy fekete csipkés bugyiban és hozzá való felsőben fogadott. Mire hasra feküdtem a tatamin és visszanéztem már mindkettő lekerült és Kiara ott térdelt a lábam mellett finoman mosolyogva (enyhe ellenfényben a gyertyák miatt...).
    A masszázs elején megkérdezte, hogy erősebben, vagy gyengébben szeretném és hogy melyik testrészre koncentráljon. Az erősebbet választottam. A lábnál kezdte és onnan mentünk felfelé, derék, hát, váll, nyak, karok. Éreztem, hogy tudja mit csinál, és az erővel sem volt gond, még bírtam volna erősebben is, bár én ebben elég mazochista vagyok. Mint említettem, többször elnézést kért az elején a hideg keze miatt, pedig az odakészített olaj finom meleg volt, így én a hidegből nem érzékeltem semmit. Ami a legtöbb pluszt jelentette, az a hozzáállása: végig nagyon kedves volt, érdeklődő, odafigyelő, beszélgetést kezdeményezett de ugyanakkor nem volt tolakodó. Elsőre elég nehezen engedem el magam, de nála ez nem volt gond. Végig mosolygott és nem csak a szájával, hanem a szemeivel is. Tényleg elhittem, hogy ez nekem szól.
  • Levezetés:

    Az elején elmondta a programot. Két levezetés (elején és végén) van a 90 perces programban, amit kértem. Mint írtam feljebb, hamar lekerült minden, és alkalmam volt megvizsgálni a nőies domborulatokat. Csípő, fenék, mell mind belesimul az ember tenyerébe..
    Az első levezetés előtt is volt egy kis masszázs, ahol megkérdezte, hogy inkább láb vagy hát legyen. Pár perc bemelegítő masszázs után megfordultam és ott jött a meglepetés első része, amire Kiara a leírásban utal... Nem fogom lelőni a meglepetést, aki szeretné tapasztalja meg. Csak annyit, hogy elsőre elég hamar mentem zuhanyozni...
    A masszázst követően újból elhangzott a kérlek fordulj meg kérés, aminek örömmel tettem eleget. Eddigre ismét sikerült a masszázs végén harcra kész állapotba juttatnia, finom jól elhelyezett sóhajokkal és érintésekkel. A második levezetésnél a kitartásom meghozta gyümölcsét, egy minden visszafogottságtól mentes franciában volt részem, szemkontaktussal, és semmi kezezéssel. A végén közös zuhany, ahol immár agyilag feltisztulva kigyönyörködtem magam...
  • Elszámolás:

    A kis asztalra tettem. Ha csak összegszerűen nézzük akkor szerintem átlag. Ha értékarányosan, akkor mindenképp átlag alatt volt.
  • Összkép:

    Kiara egy nagyon kedves, barátságos lány - itt arra próbálnék utalni, hogy aki barátnő feelinget szeretne, az bátran látogassa meg-, akinek mellesleg tökéletes alakja van és még masszírozni is tud. Ha módom lesz rá, biztosan visszamegyek majd.
Happy Massage