• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap megbeszéltük, csak annyit kért, hogy a nap vége felé küldjek SMS-, hogy másnap megyek. Pontosabban csak azért, mert a másnap szombatra esett. Tehát 100% biztonsággal készülhessen a randevúra.
  • Megközelítés:

    Metróval az Árpád hídig, majd végigsiklani az 1-es villamossal egészen a végállomásig, a Bécsi úti kereszteződésig! A sárga járgány majdnem, hogy a lépcsőháznál nem áll meg, kb. 50 méter! Különösen ajánlott megközelítés szívbetegek és túlsúlyosok számára. Viszont amit most leírtam csak úgy vegyétek figyelembe, hogy nekem azt mondta két hét múlva költözik.
  • Helyszín:

    Magas panel épület, három lifttel is a belsejében, igaz nem kell magasra menni! A lakás szerény, de a célnak megfelel, az ágy szuper, ez pedig bőven feledteti a lakás kisebb hiányosságait. De tisztaság és tiszta törölköző, tusfürdő mindig van. Aki még ennél is többet akar, annak ott van Amira!
  • Lány külseje:

    Kinek a pap, kinek a papné, de nekem Amira, és a mosolya feledtet minden bajt! Elfogultsággal, de állíthatom, az oldal legszebb mosolya címet megnyerhetné. Sokan gondolhatják, rengeteg lány mosolyog, mert az a kulcs a férfiszívek megpuhításához, talán van is benne valami! De nincs két egyforma mosoly, mint ahogy itt sincs két egyforma lány sem! Akit még ezután is érdekel Amira, megnézheti a fotóit. Az arc szubjektív megítélése miatt, csak azt írhatom szabályos, ovális forma, pici orr, fogorvos reklámba illő mosoly, minden pillanatban öröm volt ránézni. Akárhányszor ránéztem én is önkénytelen mosolyra fakadtam! A keleties vonást tükröző meleg barna cicaszempárról nem is beszélek. Puha és illatos bőr, fekete hajzuhataggal takarva. Nyelvében testékszer, de a köldökében is piercing körbevéve kisebb tetoválással, mégis csak egy rossz, jó kislány!
  • Action:

    Ajtónyitás után a szokásos kis apróságokba öltözve, széles mosollyal és csókocskával várt rám! Bementünk a szobába, ahol az ágynál még egy-két kisebb csókot adtam szájára, miközben két kezem között tartottam arcát! Pár mondatot váltottunk, mielőtt elsiettem volna a fürdőbe. Visszatérve csak a tetoválásai tekeredtek derekánál és majdnem fülig ért a szája, hogy látni engedje gyönyörű fogsorát. Kacér szemei pedig melegséget árasztottak, fel is tudott oldani, pedig épp előző este tudtam meg a "kellemes" hírt, hogy rózsaszín csillagokkal díszített rangjelemet leszakították! Finoman az ágy felé irányított és egész rövid testek, és kezek közötti párbeszéd után kényelembe helyezte magát, hogy én látogassam meg a combok közötti terep zónát. Az indaszerű tetoválások közt a köldök piercing és a kifutópálya mutatta az irányt. Nyelvem hegyével végigsimítva értem el az ízletes csemegét! Miközben én tevékenykedtem, kezeim csípője alatt derekát, pociját(félreértés ne essék, gramm felesleg sincs rajta) és éppen hogy elérve a finom kis mellecskéit simogatták. Ő közben az alkarommal tette ugyanezt! Az arcán egyre szélesebb mosoly és elégedettség is sugárzott! Majd hamarosan helyet cseréltünk, hogy ő franciázzon nekem, és még az előző alkalmaknál tapasztalthoz képest is finomabb dolgokban részesített! Most élvezhettem ki igazán a piercing által kiváltott hatásokat is, nem részletezem, mert nem lehet minden nyilvános! A szex pedig egyszerűen nagyon jó vele, mert pont tökéletes nekem, mindenben, különösen lovaglóban, de talán még jobban doggyban. Sőt azt mondhatom, hogy az összes partnerem közül az egyik legjobb ebben. Mert úgy helyezkedik, hogy tényleg jó legyen, nem a maga kényelmét nézi, hanem, hogy én érezzem jól magam benne! Azt, hogy nem írok litániát, nézzétek el nekem, leginkább azért, mert a kedves olvasóközönséget is meg akarom kímélni a túl hosszú (már sokan kivannak a hosszú és ömlengősre vett besziktől, nálam a határ kb. ez a terjedelem) olvasástól. Egy biztos, a végén hatalmasat élveztem, Amira segített letisztogatni, utána eldőltem, mint a zsák! Majd még elég sokat beszélgettünk. Édes búcsú és tűztem is a munkába!
  • Elszámolás:

    Extra csókkal, egy hajszállal az átlag felett, tényleg ajándék! Több éves pályafutásom alatt így még nem jártam,elnézést kérve tettem le az ajtó melletti polcra, hogy még egyszer újra kaphassak (nem, de tényleg jól jött) egy csókot!!!
  • Összkép:

    Talán mondhatom, hogy az egyik legprogresszívabb ilyen típusú találkozásaim egyike, ami Amirával zajlik! Minden egyes találkozó után egy újabb ajtót nyit ki előttem. De lehetne a hasonlat egy rózsa is, amelynek a szirmai ölelik körbe a belsőt! Amint megtalálom a kulcsot a következő ajtóhoz, az kinyílik előttem, de azért nem nagyon álmodozom, mert, ahogy Vörösmarty írta, ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz!
Happy Massage