• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    szia!
    köszönöm a jo beszámolot na és a bókokat :)
    legközelebb remélem több időnk lesz egymásra és jol kitudjuk használni az időt
    akármikor várlak
    csok:lotti

  • Egyeztetés:

    Még délután egyeztettem estére, mert a lefoglalt hölgy visszamondta magánügyekre hivatkozva,de én nem bírtam akkor várni, és elmentem valakihez nem innen,brr ..amint beleptem mar el is köszöntem... Pedig volt popó is de sorry nem ehhez vagyok szokva!! Így a kis "szomszédom" idejében bíztam, és mivel voltam már a barátnőjenél is, így próbáltam egy félórás 3-ast összehozni, de nem sikerült... Beértem volna az utolsó 10-perccel is..na de mindegy. O késő este várt, és így nekem sem kellett az eltöltött délutánomért sírni! Különben is munka után voltam 2-óra alvással a nyakamban érkeztem... Majdnem elaludtam délután kávézgatva, de jött egy nagyon hülye haverom, és belendültem a mr.Smirnoff-tol..de durvára..:))
  • Megközelítés:

    Hazafelé menet besétáltam hozzá, vitt a sárga expressz, szinte a ház előtt tesz le. Amúgy mindennel jól megközelíthető!!! Villamos a körútról..taxi bárhonnan!!! A legjobb pedig a szomszédban lakni.. A parkolás talán nehezebb, de én ha parkoló, előre tudom hova megyek, a kocsim sosincs szabadon, sok a rabló és utalom őket, jobb ha nem találkozunk, mert a másik énem jönne elő.
  • Helyszín:

    Egy ház, jó nagy 9-kerületi, éttermek és serezők között található!! Nekem ideális, mert mindig éhes vagyok, de általában elfelejtek enni...x-dik emelet, vagy kettes vagy négyes, de semmiképpen nem 24-dik!! Talán körfolyosós is, de nem szoktam éjszaka nézelődni, a kukások csinálják mi a fenét nézelődjek. Ja a fürdő, semmi extra, alap, de ok, simán lehet zuhizni a kádban, a tetthely viszont nagyon ok, jó meleg, mert a kisasszony fázós..nekem ez külön bejön.
  • Lány külseje:

    Lottika mit sem változott március óta!! Semmi, de semmi plusz kiló, kis mosolygós szomszédlányka..jó fenékkel..paskolni való.
  • Action:

    Belépve vagy megismert vagy nem, ugye a setétség átka, pontosabban a villanyfénye, nehogy valakik félreértsék-különben sem érdekel-puszik és a na mi van veled érzéki szöveg. A szoba sem lett kisebb, nagy ágy, és meleg tetszik.., majd gyors vetkőzés, és irány a fürdő. Az elején elmondom, hogy minden volt, amit az adatlapján vállal, kivétel az aktus volt, vagyis nem volt, mert másnap orvosbácsihoz ment ellenőrzésre!!Ilyenkor nuku dugi van, én elhiszem, és ajánlom más lányoknak is!! A fürdőben aztán a tusi közben megejtettünk egy extrát, ami ott derült ki hogy extra... Majd betérve a szobába Lottika franciája jött, minden módon néha nyomtam a kis bucóját, mert úgy szeretem, de még nem annyira, így de azért, nagyon jó volt!! Kb. 50-percig így játszottunk, különböző módon mutatta a franciázási tudományát!! Nagyon jó volt, olyat lőttem,hogy csak na.. Szájba, arcra, majd a végén kiszívogatta a nedűt, majd együtt símultunk levezetésnek. Maradtam volna még, de a lemerült telóm újrakapcsolva már jelezte, hogy a ház előtt várnak!! Szóval nem volt mint tennem, és mennem kellett, mert vártak... Aztán még reggel négyig nyomtuk a közeli téren, aztán lépnem kellett, mert másnapra drága vendéget vártam, aludni kellett hozzá!!
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük..,így szerintem ok, nem sok de nem is olcsó.., népszerű lett a kisasszony úgy érzem!! Méltán, tegyük hozza!!!
  • Összkép:

    Szeretek átugrani hozzá, mert megbízható, és jó kis punababa!!Ha nem költözik, vagy nem hagyja abba, akkor biztos hogy lesz még tali!! Kivéve ha addig megnősülnék.., de az kizárt.
Happy Massage