• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Mindenesetre örömmel tölt el a tudat,hogy bár "csalódást"okozott elmondásod szerint a külsőm az édes kicsi popsim bőven kárpótolt.
    Kamukép,de miért is az,mert a képekhez képest fogytam 6.5 kg-ot?
    Ne ne már!
    Mikor felszedtem pár kilót az volt a baj,most,hogy fogytam az a baj,nem tudok mindenkinek megfelelni és őszintés bevallom nem is akarok.
    Nem fogok csak azért befeszülni,becsavarodni,hogy mindenkinek tetszek,mert ilyen eleve nem is létezhet.
    Borzasztóan jól érzem most magam a bőrömben és ez a lényeg!
    Kisebb lett a cicim na bumm,soha nem is akartam magamnak abnormális nagy melleket,sőt nagyon is tetszik,hogy kisebb lett.
    Senki kedvéért nem fogok kés alá feküdni és össze szabdaltatni magamat,az a férfi még nem született meg és nagy valószínűséggel nem is fog.
    Helyette inkább keményen rásportolok a cicimre és édibédi kis(80cm) feszes cicim lesz:))
    A koromat illetően pedig,hiszed vagy sem 36 vagyok.

    Minden jót!
    Puszi
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Simán ment, még aznapra be tudtam jelentkezni.
  • Megközelítés:

    A budai Duna-parton jól megközelíthető a hely. A környező utcák fizetősek, de a felső rakpart ingyenes. Érdekes módon inkább az ingyenes részen voltak szabad helyek. Akár a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Társasházi lakás a sokadik emeleten. A lakás szép tiszta. Igényesen berendezett - látszik, hogy itt élnek, nem csak dolgoznak. A tetthely is nagyon hangulatos, a hölgy jó ízlését dicséri. A fürdő tiszta. És van édes kis fehér kutyus is.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy ígéretesen húsos, de sportos nőre számítottam. A valóság azonban egy kicsit más: sokat fogyott amióta a képek készültek. Eltűnt a kívánatos teltsége és a mellein is látszik a fogyás. És arra is mernék fogadni, hogy elmúlt már 36...
  • Action:

    A külső miatti csalódottság valszeg látszott rajtam, mert hosszas beszélgetéssel kezdett. Ezt követően megbeszéltük, mit szeretnék majd gyors zuhany.
    Mivel elsősorban a popó miatt mentem hozzá, így egy kis franciázás után - amit hallhatólag élvezett - a tárgyra tértünk.
    Ebben viszont óriási volt: hihetetlen technikával tolta, tekergette a hátsóját! Jó szoros is volt, így aztán hamar végem lett a popsijában. Ennek ellenére hatalmasat élveztünk mind a ketten: még egy ideig össze-össze rándult miután elmentem benne.
    Még beszélgettünk kicsit, majd fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Korrekt, pesti átlag. Előre letettem az asztalra, ahol végig ott is maradt,
  • Összkép:

    A képek és a valóság közötti különbség miatti csalódást bőven kárpótolta a fergeteges popsiszex. Bár szerencsésebb lenne, ha valósághoz közelibb képekkel hirdetne.
Happy Massage