• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon vártam, hogy Sisy újra sorra kerüljön (sajnos a lányoknak egy bizonyos várakozási sorrendet be kell tartaniuk). Letelt az idő, postán jelentkeztem be, legalább egy nappal előbb, minden rendben volt. Álmatlanul, de mégis tele álmokkal készültem második randira Sisyvel.
  • Megközelítés:

    Helyszín XIII. Váci út egyik kis mellékutcája a Rákos-patak és a Fiastyúk utca között.
    Két metró megálló között, kis séta. Éppen, hogy az ember a munkahelyi gondjait elfelejtse és a közelgő szexre koncentráljon. Parkolás könnyű, de fizetős 18 óráig, 175 Ft/óra.
  • Helyszín:

    Régi ház, nagyon diszkrét bejutás. Nagy lakás, tágas baszoba, tágas fürdő. Többen vannak, de maximális diszkréció, nyugalom. Fürdő rendben, sarokkád, FÉG, mindenféle tusfürdők, szájvizek. Minden OKÉ, tisztaság.
  • Lány külseje:

    Sisy utcai ruhában fogadott, karcsún, illatosan, páncél melltartóban. Ez utóbbit nehezményeztem is.
    Elküldött fürdeni, addig kibújt ruhájából, bugyiban, melltartóban hideg vízzel várt (ahogy kértem) Ott hagyott a szoba közepén meredező farokkal, ahol halk zene szólt. Ablak kissé nyitva volt, jólesően jött be a friss levegő. Az egésznek olyan vasárnap délutáni, szieszta dugás hangulata volt. Sisy igen gyorsan felfrissülve jött vissza anyaszült meztelenül.
    Alakja igen kedvemre való. igen vékony, formás, tenyérbeillő, kis mellű, lapos hasú, kerekfenekű, a lapos hasból szemtelenül kitüremkedő szeméremdombbal megáldott, szép, hosszú combú hölgy. Kedves, nekem bejövő arcú, szemüveges, vékony, puha, szőke, közepes hosszú haj. Szemüvegét szopás közben sem veszi le, hasamat ütögeti a szemüveg, izgatónak tartottam, kicsit perverznek.
  • Action:

    A programot már legutoljára egyeztettük. Sisy be fogja cserkészni a lompost a szűkebb, hátsó málnásba. Erre koncentráltunk, anélkül, hogy erről egy szót is beszéltünk volna most.
    Azért egy alapos franciával indítottunk. Sisy az ágyra térdelve, heveredve különböző pozíciókban elhelyezkedve támadta meg farkamat. Amikor közöltem vele, hogy azt szeretem, hogy kezén-lábán egyensúlyozva kézzel nem érintve szeretem, ha farkam szájjal-nyelvvel kényeztetik, akkor kezét tüntetően hátratette, térdelve kapta be a makkot. Aztán kezét elővéve a golyóimat markolászta, morzsolgatta.
    Egyszer csak hanyatt döntöttem és belecsókoltam a mézes csuporba. Ujjazás most is a tilalmi listán állt, ezt kénytelen voltam elfogadni. Az ánusz nyelvvel való kényeztetését kitörő lelkesedéssel fogadta, a hüvely bejárata és az ánusz is gyorsan tágult. Sisy ziháló hangon közölte, hogy imádja az ánusza kényeztetését nyelvvel is, másképpen is.
    Aztán hanyatt dobtam magam, mert a mai napnak konkrét programja volt. Sisyre bíztam magam. Azt javasolta, hogy a hüvellyel kezdjük. Gyorsan nyeregbe pattant és mindent bejáratott. És feszülten figyeltem, hogyan folytatódik. Figyelmeztetés is elhangzott, hogy ne hamarkodjam el a dolgot. Feszültem vártam a fejleményeket. Sisy rúdtáncosként táncolt a farkamon. Majd lepattant a nyeregtől síkosítót helyezett el farkamon a gumin és a hátsó bejáratán. Nekem hátat fordítva lassan ráült farkamra, el-el igazítva magát. Két kezével még a fenekét is széthúzta, hogy minél mélyebbre hatolhassak be, Először lassan, majd egyre gyorsabban mozgott előre-hátra megfeszítve a benne rejlő farkamat, Pihenésként körkörös mozgásokat végzett nagy örömömre. Időnként megemelve fenekét hagyta, hogy alulról én vágtázzak benne kifulladásig. Közben obszcén szavakat kiabáltunk egyre hangosabban. A farkamon táncoló női popsit gyönyörködve néztem, időnként megsimogatva, időnként megpaskolva.
    Aztán eljött a vég, Sisy levetkőztetett, megtörölgetett, megállapította, hogy semmi baleset nem történt.
    Megnyugodva még hosszasan beszélgettük, kisebb terveket szőttünk, hogy legközelebb hogyan folytatjuk, lépünk tovább.
  • Elszámolás:

    Az alap a pesti átlag, popóért extrát adtam. Az érték arányt megfelelőnek tartottam.
  • Összkép:

    Igen jól szórakoztam egy kedvemre való, csinos, érett milffel. Első osztályú volt. Csak ajánlani tudom. Az érett nők profizmusával nyújtja azt a vendégnek azt, amit az csak el tud képzelni.
Happy Massage