• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drága Tibim:)
    Most olvasom soraid,géphez jutottam.:))
    Köszönöm kedves soraid!Örülök hogy ismét sikerült ellazítanom minden porcikád,és jol érezted magad!
    Nagy öröm számomra hogy visszatérő vendégem vagy,kellemesen telnek az órák veled,és gyorsan!;) mindig szivesen látlak,fogadlak.Jó vendég vagy,csupa kedvesség.:)
    A levezetés résznél,!Nekem kellemetlen!!:/ részletesen kellett volna leírni szerintem, mit éltél át,és hogyan csúszkáltam nyakig az olajban testeden,:) mert aki e sorokat olvassa,leendő vendégek!
    a-mi titkunk-és kölcsönös hozzáállás-viszony) alatt félreérteti a leírtakat,hogy történhet bármi nálam!!Ami kizárt hogy a programnál többet nyújtsak,bárkinek is!!De abban a maximumot kapja Mindenki.:)
    Köszönöm az ajándékot,kedvességet,az együtt töltött idöt:),és minden jó szót amit kaptam Tőled.
    Sok puszi~ölelés Angyalkád:)(:

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt, nagy örömmel fogadta újbóli jelentkezésem, rövid egyeztetést követően késő délutánra meg is beszéltük a találkozást.
  • Megközelítés:

    A lakás az Allé mögötti utcában található. A délutáni csúcsban is viszonylag könnyen megközelítést követően a parkolás a bevásárló központ parkolójában történt.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. Csendes emeleti modern lakás. Mindenhol tisztaság. A fürdőszobában hatalmas tusfürdő választék. Nagy nedvszívó törölköző és fogkefe, szájvíz, dezodor és egyebek... A szobában franciaágy és masszázságy. A nappali paravánnal elválasztva.
  • Lány külseje:

    Szexi ruhában fogadott. A fotók abszolút visszaadják kedvességét és vidámságát. Kisportolt és gömbölyded alakja egyből magával ragadja az embert, tudom, hogy jó helyre érkeztem. Csodás mellek, gyönyörű szemek, szép gömbölyű fenék.
  • Erotikus masszázs:

    Két órát voltam nála, mert igazán ki akartam élvezni a masszázs minden pillanatát és nem lehet rövid idő alatt mindenre kitérni. Remek, az egész testre kiterjedő - lábtól fejig terjedő masszázs. Kitér minden porcikára,aprólékosan átmasszírozta az egész testet. Halk zene mellett érzi mikor lehet beszélgetni és mikor kell csend a masszázs élvezetéhez. Erős kezek vették kezelésbe izmaim. Kitűnő relaxációs idő következett, nem hagyván időt sokáig másra, mint a csendesen, ám annál intenzívebben élvezni a testnek adott szeretetet.
  • Levezetés:

    A kisugárzása és érintése miatt - legalább is számomra - a levezetés már a masszázs és a csúszkamasszázs alatt elkezdődött.
    Isteni francia, ami leírhatatlan. Fantasztikusan éreztem magam alatta. Részletek legyen a mi titkunk, nem vagyok irigy, de minden a kölcsönös hozzáálláson
    és viszonyon múlik.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint. Szerintem a szolgáltatás mértékének, minőségének teljen reális összeg.
  • Összkép:

    CSAK A LEGJOBBAK. Vissza fogok menni hozzá. Ajánlom mindenkinek. Legjobbat az egyik legjobbtól, legkedvesebbtől! :)
Happy Massage