• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Zoli7! :)
    Köszönöm ezeket a szép sorokat, igazán jólesik, s örülök hogy ilyen jól érezted magad velem! :)
    De ez nem csak az én érdemem ám, egy igazán jól sikerült randihoz mindig 2 fél kell! S ebben te is maximálisan partner voltál! :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk, s onnan folytathatjuk ahol befejeztük! :) Szívesen várlak vissza! :)
    Ja, és köszönöm a segítségedet is, már igazi ezermester vagyok, de megpróbálom szőkeségem meghazuttolni és nem több hasonló szösszenettel előállni... :DDDD
    A legközelebbi találkánkig sok sok puszi, vigyázz magadra! Csókocska:)

  • Egyeztetés:

    Múlt pénteken hívtam, elsőre felvette, kedvesen elmondta a részleteket. Nagyon kellemes volt a hangja, nem sokat gondolkodtam, egy óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem nem volt bonyolult a térképen nagyon pontosan meg van adva. A parkolás ingyenes a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás talán ez volt a randevú leggyengébb pontja, a fürdőben éppen elfértem, de hát nem ezért megyünk Nikihez. A szoba viszont tágas, az ágy pedig kényelmes és nagy.
  • Lány külseje:

    Már a belépésem után leesett az állam, sokkal szebb mint a képeken. Gyönyörű arc, szép kék szemek, szuper alak, és hát azok a mellek....Ehhez jön még hozzá a vidám laza stílusa, nálam istennő!!
  • Action:

    Kellemes előjátékkal nyitottunk,a csók nála tényleg igazi és odaadó. Minden rezdülésedet figyeli, és próbál a kedvedben járni. Egy kis idő után lefelé kezdett kalandozni, és életem legjobb franciájában volt részem. Elég sokáig szoktam bírni, de itt hamar végem lett, pedig éreztem hogy nem erre játszik egyszerűen ilyen jó volt. A szünetben kaptam egy kellemes masszást, közben jól elbeszélgettünk. Általában több idő kell a regenerálódáshoz, de ahogy felnéztem rá a masszázs közben, és láttam a melleit ringani ismét hadrendbe álltam. A második kör ismét franciával kezdődött, majd fölém kerekedett és meglovagolt. Közben időnként hozzám hajolt, és csókkal húzta még tovább az agyam. Kitartottam amíg tudtam, majd a gumiban lett végem. Ismét pihi és beszélgetés, majd a végén hab a tortán, hogy kaptam ismét egy csodálatos franciát. Búcsúzóul. Három akció egymás után ilyen nekem még nem volt, remegő lábbakkal távozás a végén.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam az időre nekem kellett rákérdeznem a vége felé, őt nem nagyon izgatta. Az elszámolás korrekt, nagyon jó ár-érték arány.
  • Összkép:

    Életem legjobb ilyen élménye volt, ezúton is ezer köszönet. Szerintem megtaláltam az istennőmet, törzsvendége leszek!!
Happy Massage