• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hamarabb végeztem a munkámmal, felhívtam és tudott fogadni 1 óra múlva. A helyszínen többször felhívtam az utcáról, mire fel tudta venni. Jól megváratott.
  • Megközelítés:

    A térképen jelzetthez képest a Lehel út - Róbert Károly kereszteződéséhez közelebb van. Mivel megadta a pontos címet, könnyen és gyorsan odataláltam.
  • Helyszín:

    A lakás gyönyörű. Szívesen odaköltöznék hozzá :) De mint mondta, egy lányt még akar a lakásba, így nekem nem maradna külön szoba :)Tágas, két külön hálószoba van, nagy fürdőszoba káddal, nappali. Érdeklődtem a bérleti díjjal kapcsolatban, eléggé húzós.
  • Lány külseje:

    Szép, vékony, magas, feszes cicik. A haja nagyon tetszett, hosszú és illatos. Puncija hívogató, nagyon szép nagy ajkai vannak.
  • Action:

    Vetkőzés közben megkérdeztem tőle, jön e velem fürdeni, igen volt a válasz. Nagyon örültem, mert szerintem a közös fürdés egy nagyon jó dolog. Már a tus alatt elkezdtük felfedezni egymás testét, igaz az én kezdeményezésemre. Az volt az érzésem, hogy én irányítok. Ha nem kezdem el őt mosni, ő sem mos meg engem :) Nagyon kellemesen letusoltunk, legszívesebben már ott magamévá tettem volna.
    Úgy éreztem, ő is akcióra kész, ezért mondhatta, hogy menjünk a szobába és folytassuk ott. Megszárítottuk magunkat, bementünk a szobába, én az ágyra, ő még valamiért kirohant. Visszajött, megkérdezte, mit szeretnék, mondtam, mindenben benne vagyok :) Lefeküdt mellém hasra és mondta, akkor gyere. Hm... Elkezdtem simogatni a hátát, csókolgatni, haladtam lassan egyre lejjebb. Félrehúztam a piros tangáját és nyaltam faltam. (biztos ezért ment ki, hogy felvegye)Közben levettem, mert én nem vagyok oda a fehérneműkért, jobb szeretem a csupasz testeket. Felemelte fenekét és kérte, hogy mélyebben benyomjam, benyomtam az ujjam, vonaglott. Ujjal és nyelvvel kényeztettem, éreztem, hogy nagyon felhúzom. 2 ujj is simán bement. Biztatott, hogy dugjam meg. Ahogy elnéztem kicsiént, már akkor majd szétrobbant. Így nem is kellett a francia előjáték, behatoltam hátulról. Folyamatosan biztatott, hogy keményebben, ezért nagyon megadtam neki, amit kért. Csókolgattam a nyakát, hátát néha a száját, mikor elértem, morzsolgattam mellbimbóját. Így is lett végem, rendesen éreztem, hogy az egész szoba pulzál, csodálatos volt. Kiterültünk mind a ketten. Kiment felfrissíteni magát. Mikor visszajött, hozzám bújt. Próbált beszélgetni, de én elkaptam megint. Elkezdtem simogatni, mire ő vette a lapot és felül kerekedett. Az első körben kihagyott franciát jócskán bepótolta. Mondtam neki, hogy mennyire megy le. A méret miatt, kb. 2 cm kimaradt, de láttam rajta az igyekezetet. Ezután elmondtam neki, mit szeretek, ami a mi titkunk marad, örömmel teljesítette. Érezte rajtam, mikor közeledek a véghez és mindig kicsit visszavett. A vége az lett, hogy oldalról akkorát lőttem a puncijába, hogy csak na. Hagyott lenyugodni, nem kapkodott. Úgy éreztem egész aktus alatt, mintha pornófilmben lettem volna.
  • Elszámolás:

    Nem követelte, de én odaadtam magamtól, sőt még sokkal többet is megérdemelt volna.
  • Összkép:

    Úgy éreztem magam egész aktus alatt, mintha pornófilmben lettem volna. Szerintem nem lett volna olyan, amit ne teljesített volna. Szívesen elfogadnám hosszú távú szexpartnernek, mert szerintem ő az, aki önzetlenül és odaadóan szereti a szexet. Megkérdeztem tőle, hogy nem vagy egy kicsit nimfo? Erre a válasz: de :)
Happy Massage