• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ramóna reagálása

    Szia Kedves!

    Szerintem Te is Érezted,hogy nekem is bejött a kedves és minden huncutágra nyitott személyed!.-)))...Imádtalak,Falni,Kényeztetni..és Remélem még foglak is.
    Nagyon szépen Köszönöm a kedves beszámolót.Örülök,hogy jól érezted magad és Külön köszönöm,hogy egy igazi Úriember voltál Minden tekintetben....

    Millió csók...

  • Egyeztetés:

    Telefont nem vette fel, rövid visszacsörgés egy percen belül és akkor válaszol újrahívásra. Könnyen megbeszéltük az esti időpontot reggel, a plusz félórás csúsztatást rugalmasan kezelte és elfogadta.
  • Megközelítés:

    13 kerületi kis utca a Szent István krt.-ról. Elég zsúfolt és nyüzsgő a környék, megtalálni könnyen lehet, közelben troli, villamos is jár BKV-val jól megközelíthető, de autóval nem ajánlom, mert nehéz helyet találni, fizetős persze, viszont van parkolóház a közelben.
  • Helyszín:

    Átlagos polgári lakás, célnak tökéletesen berendezve. Szobában francia ágy és masszázs ágy is van külön. Fürdő kényelmes, tágas káddal, rengeteg tisztálkodó szer és kozmetikum, ami csak szükséges.
  • Lány külseje:

    A hölgy teltebb kicsit a vénuszi idomoknál, tehát aki vékony vagy átlagos hölgyre vágyik, ne őt keresse. Ugyanakkor nagyon finom jó tapintású,kellemes bőre van, kemény húsú, kedves molygós. Nagyon közvetlen és két mondat után úgy lenyugszol, hogy itt bizony jó kezekben leszel, hogy minden gondolatod elszáll, csak annyi érzés kerít magába, hogy itt bizony minden rendben lesz.
  • Action:

    A hölgy nagyon nyitott az extrém, nem hétköznapi dolgokra. Én is az ilyen jellegű szolgáltatások miatt mentem. Nem Hagyományos szexre vágytam. Viszont a hölgy úgy játszik az ember minden porcikájával mint egy hegedű virtuóz a Stradivari-n.

    A franciával nagyon profi. Mondtam, hogy nem cél, hogy azonnal ki legyek végezve, s többször is elvitt orgazmus alatt 1mm-el lévő magasságig, és hosszan ott tartva, és nem engedve hogy elmenjek, hogy az szinte hihetetlen. Tökéletes volt az együttlétünk végigjátszva minden hangulati szintet, a legvadabb, durvább perverzióktól, a lágy kellemes kényeztetésig. Életcélt vesztett utódaim mind a szájában landoltak, melyekkel a fürdőszobába távozott. Nem is csodálkoztam hisz rengetek kitermelt belőlem

    A végén még kaptam kb 40-45 perces masszázs-t, ami annyira ellazított, hogy a szex élménnyel együtt lebegve távoztam cirka 3 és 1/2 óra után.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. Alapból két órát kértem a telefonban, de mikor odaértem, kértem, hogy maradhassak többet. Így egy órának megfelelő ajándékot kért előre, mondván, hogy a többit majd a végén, ha kiderül mennyit maradok. 3,5 órát voltam és a hátralevőt tisztességgel és egy kis plusszal oda is adtam, elégedettségemet jelezve.
  • Összkép:

    Szerintem törzsvendég leszek! Imádom a közvetlenséget, azt hogy nincs tabu, legféltettebb titkaidat is rábízhatod. Ajánlom mindenkinek és kérem vigyázzanak rá, mert egy tüneményes angyal is egyúttal!
Happy Massage