• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szervusz Kedves Uhrmeister!:)

    De Édes vagy, Te mindig " hizlalsz " engem:DD
    Nem is tudok nagyon mit írni, Köszönöm ha így gondolod, ahogy írtad...
    Hát hol van az én dús szőke hajam, biztos a Tiedéhez képest adtad meg a mércét:D Az én kis árvalányhajam:DD
    Ajcsiaiddal még nincs tele a padlás, jöhet, olyan Kedves vagy amikor valami kis szerzeménnyel rukkolsz elő, és meglepsz, egyre jobbak az általad kiválasztott kis csecsebecsék:))
    Szeretem őket...
    Na... Az a lényeg hogy nem tudsz le Eszterházy tortázni, /kenyerezni:)/, csak Te magad kell hogy olyan legyél nálam, hogy Törzsgárda Tag legyél:)
    És bizony Te annyit "harcoltál" értem, hogy megérdemled...
    Néha át kell látni a sötét felhőkön, és tudni kell azt, hogy felette ott a ragyogó kék ég, a napsugarak:))
    Ne magadra vedd, Te előbb megláttad mint én:D
    Csókollak, vigyázz Magadra...:))

  • Egyeztetés:

    Több keresőn találtam meg úgy, hogy egy korábban egyeztetett partner átvert. Hívásomra kedvesen felajánlotta a következő napot.
    Amiről most írtam, több mint egy évvel ezelőtt történt, és mint olyan, Regina-függő lettem.
    Büszke vagyok arra, hogy befogadott a törzsgárda-tagok közé: szerintem már az ezüst fokozatnál tartok. Ez nem feltétlenül az én érdemem, ehhez hozzá segített néhány szelet Eszterházy torta is.
  • Megközelítés:

    Ragaszkodásomat mutatja, hogy taliként százharminc kilométert rongyolok az ajtajáig. Innen megközelíteni már nem probléma, hanem egy élvezet.
    Jellemzően hétvégente közelítem meg, ilyenkor az élvezet annyival nő, hogy a tetthely mellett a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Ismer bennünket, ezért a szobácskában mindent megtalálok, amiért jöttem. Mindenek előtt a Vendéglátómat, körülötte a csábító illatot, halk zenét, a Vendéglátómat, és az akciókat megsokszorozó tükröket. Utóbbiakból csak a padlón nincsen, ez az egyetlen hiányosság. Fontos kellék a táncrúd, amit mesterien szorongat.
  • Lány külseje:

    A jobb vállán levő táltoshoz hasonlóan tud kirobbanó lenni. Sportos, higanymozgású, ám szerencsére izmai fölött keskeny kis tapiréteg is érezhető. Szolibarnasága fölött üdítő színfolt dús szőke haja, leginkább kékbe játszó szempárja.
    Nem akármilyen külsejét százszínű köves nyakékkel, függőkkel dobja fel /ha ez még lehetséges/.
  • Action:

    Az akciók azok, amikről a legnehezebb írni, átélni kell őket, sőt túlélni. Ha ez sikerült, lesz mit /nem/mesélni az unokáknak kilencven éves koromban.
    Kedvencem a legértékesebb hely ízlelése, és nem egy percig. Franciáját csak azért szakíttatom meg, hogy jusson a puskaporból a nunira, és a másik kedvencemre, a csodálatos popsira.
    Utóbbit elölről, hátulról egyaránt élvezem, elölről annyival nagyobb az élvezet, hogy szelíden vagy nyelvesen csókolózhatunk. A záró AKTUS a nuni nyalása, amit remélem nem csak én élvezek. A probléma az,hogy nem tudjuk kivitelezni a kölcsönös franciát, lévén partnerem hosszabb derekú mint jómagam. Annyi baj legyen...
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt. Hálámat -nem csupán ezért- apró csillogó ajándékokkal fejezem ki. Ezekkel lassan tele lesz a padlás.
  • Összkép:

    A Hölgy és környezete a négycsillagos skálán ötcsillagos. Remélem hogy az eddigi nem az ÖSSZbenyomás volt, hanem vár még ránk néhány élvezetes benyomás. Ott, ahol mindkettőnknek jól esik.
Happy Massage