• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Drága Henry bácsi! :)

    Olyan jó volt újra látni Téged! És érezni még inkább!Meg még hallani is! :)
    Csak megsúgom, hogy belőled nem nehéz a maximumot kihozni!
    És lehet, hogy megígérem, hogy ha legközelebb jössz még főzök is valamit nehogy csak a szexuális intelligenciámról híresüljek el! :DD

    Amíg nem találkozunk, addig is jó szórakozásokat kívánok, és sok élményt amit megoszthatunk ebédnél! :)

    Ölellek!

    D.

  • Egyeztetés:

    Már elég régen voltam nála, már a múlt héten is akartam, de akkor valami miatt nem tudtuk felvenni a kapcsolatot. Majd az oldalon üzent, hogy volt egy kis bibi, felhívtam, aztán minden ment magától. Másnapra egyeztettünk, már csak a ház előtt hívtam fel!
  • Megközelítés:

    Én a 7-es busszal a Róna utcáig zötyögtem, ott átszálltam a 82-es trolira egy megálló erejéig és besétáltam a rövid kis utcáig, kb 7-8 percet vett igénybe. De jöhetnek a Puskás stadiontól a 77-es trolival a posta járműtelepi megállóig, ahonnan még egy perc sincs a ház.
  • Helyszín:

    Szoc. korabeli kocka háztömb, a lakás otthonossá kialakított. A szoba tágas, kényelmes ággyal, az bírja a strapát. A fürdőben sarokkád, tusfürdő választék bőven, törölköző, szájvíz és minden, ami kell! Mivel keleti fekvésű, én pedig délelőtt voltam, minden, még a fürdő is fényárban úszott. A kinyitott ablak előtt elhúztuk a függönyt is, hogy friss levegő is megtöltse a szobát!
  • Lány külseje:

    A fotói jól adják vissza Dóri alakját. Szép fejformája miatt is bátran vállalja, hogy egész rövid szőke hajat hordjon, de a személyisége miatt is jó áll neki! Arca is szép a huncut világos szemeivel! Dögös vadmacska, nagyon erős szexuális kisugárzással!
  • Action:

    Amint beléptem az ajtóm, már egy hatalmas csókot le is nyomott. Rózsaszín fürdőköntös volt rajta, ami alól elő-elővillant csupasz szeméremdombja. Amikor már leheveredett a z ágyra, már a teljes panorámát élvezhettem. A fürdő után én is odavettem magam, és mellé bújtam. Csókolóztunk, pontosabban Dóri szinte szétszed, ember, vagyis férfi legyen a talpán aki tudja követni. Nem is kellett sok nekem, letértem a lényegi részhez és kényeztetésbe kezdtem. Előtte még egy párnát toltunk a popsija alá, fő a kényelem, igaza is van! Szépen a csúcsra repítettem, e miatt meg is jegyezte, mint Ludas Matyi, ezt háromszor kapom vissza. Ettől függetlenül inkább még én vertem rá párat, amit se én, de ő sem igen bánt! Részletezhetném, de minden volt, amit normál kereteken belül lehet. Ami talán több volt, mint az előző eseteknél, hogy Dóri tudatosan mindig olyan helyheteket, pozíciókat vett fel, ami még látványosabbá tette az együttlétet. Volt egy olyan rész, amikor ő franciázott nekem és átfordult a fejem felett, lassan emelve széttárt lábai felettem, én pedig mindent láthattam, nem csak a valóságot, de tükör is ott volt közvetlenül, így megkettőzött látványosságban gyönyörködtem! Ilyen és ehhez hasonló finomságok tarkították a hosszú meneteket, amíg ki nem dőltünk! Majd lehevertünk és ellazultan dumálgattunk, sajnos mennem kellett a melóba, pedig még maradtam volna.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag felső tartománya, de akárhányszor ott voltam, mindig feltöltődve elégedetten jöttem el, így bőven megéri! Most a búcsúcsókok előtt az ajtóban belecsúsztattam a pink köntöse zsebébe!
  • Összkép:

    Ha van szexintelligencia, akkor azt Dórinál biztosan, magas szinten meg van. Vagy a szexualitás és az intelligencia szerencsés találkozása miatt alakult ez így nála, nem tudom, csak azt tudom, akárhányszor is jártam nála, szinte mindig a maximumot tudta kihozni belőlem!
Happy Massage