• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Papus:)
    Köszönöm szépen Neked ezt a felejthetetlen élményt, és hogy a tenyereden hordoztál...
    Nagyon-nagyon jól éreztem magam én is, és persze hogy nem bántam meg semmit:)
    Veled bármikor bárhová:D
    Imádtam nézni ahogy leskelődtél, bocsánat a sok hadicsel miatt, nem akarattal volt:DDD
    Nagyon nagy ölelésem!!!

  • Egyeztetés:

    Több éve Visszajáró vendége vagyok Reginek, mindig korrekten, rugalmasan, kedvesen tájékoztat a telefonban. Múlt hétvégén hívtam, hogy mennék valamikor a hét közepén, elmondta, hogy számára a hét közepén lenne ideális - annyira be van táblázva. Nekem viszont a jelzett napon egy félórás hivatalos ügyintézésem volt Nagy tavunk egyik kikötőjében (ami az oda-vissza úttal kábé fél nao...). Már kezdtük feladni, ill. átütemezni a randit, mikor eszembe jutott - Ha, vállal még escortot - összehozhatnánk a kellemest a hasznossal. Kis gondolkodási időt kért, félóra múlva visszahívott, hogy sikerült átrendezni a beosztását - így az a nap egészében a miénk lehet - mehetek a Királylányért! Az időjósok príma kora nyári időt ígértek, (be is jött!!) így mindketten izgalommal, örömmel vártuk az együttlétet.
  • Megközelítés:

    Géperejú jármúvel, Tatabánya központi részén a vasútállomástól kb 150 m-re, jól megközelíthetően, oda-vissza szállítással.
  • Helyszín:

    Nos, a helyszín nem szokványos azt hiszem, mert egy 29 láb hosszú vitorlás hajó fedélzetén, cokpitjában, ill. a kabinjában történt. Elfogultságomat figyelembe véve is úgy érzem, megfelelőnek és szépnek ítélhetem a környezetet.
  • Lány külseje:

    Regi egy éretten fiatalos, a képeinek megfelelő bársonyosa puha barna bőrrel, kellemes tenyérbe illő, természetes ikrekkel megáldva.
  • Action:

    Már az odaúton huncutkodtunk a kocsiban régebbi együttléteink felidézésével, kölcsönös tapizással,simogatásokkal vegyítve - nem kicsit veszélyeztetve önmagunkat és az aznap arra közlekedőket is. Ennek megfelelően kellően felspannolva érkeztünk meg a kikötőbe, a hivatalos ügyeim átkértem délutánra és egyből hajóra szálltunk. A fedélzet után, lenn a kabinban is elmutogattam mindent, hogy mi, hol van, és megkezdtük az átöltözést fürdőruhára - közbeiktatva, megszakítva egy isteni francia nyelvű továbbképzéssel. Csak ismételni tudom: jól menő tanszéket nyithatna az egyetem! Éreztem, hogy nagyom hamar utolér a végzet - ezért kértem, hogy gyorsan húzzunk védőeszközt és sportot váltva - lovagoljunk egyet. Mármint, hogy Ő lovagoljon meg engem.. A sors azonban nem így akarta, de végül is nagyon nem bántam meg. Ugyanis miközben a térképasztalon lévő táskájában a gumit kereste, oly kellemes látvány tárult elém, hogy a gumi felrakás után megkértem - keressen még valamit, mindegy mit, abban a táskában, csak vegye föl ezt a csábító behajolós pózt. Gondolkodás nélkül, egy pajzán, gurgulázós kacaj kíséretében felvette a pozíciót, én pedig egy yppont érő mögé-kerüléssel behatoltam. Hááát, büszke nem vagyok rá, de nagyon hamar bevégeztem.. A gyorsaság ellenére rég remegett ennyire a lábam..
    Regi hozott egy nagy csomag nagyon finom, és illatos, nedves törlőkendőt - letisztogattuk egymást.
    Kicsit még pihegtünk, majd a (kései) reggeli után kihajóztunk. kint a vízen aztán még volt meztelen napozás, az ölembe ültetve tanítgatás (jól fogta mindkét kormányrudat...D)
  • Elszámolás:

    Korrekten annyi, amennyit a telefonban egyeztettünk, előre az odaérkezéskor. Nagyon méltányos, szinte baráti a többórás együttléthez képest, számomra nagyon megérte, az értékarány tuti kiváló!!
  • Összkép:

    Regi egy tüneményes, jó humorú, közvetlen értelmes hölgy, akivel bátran, bárhol meg lehet jelenni -csak irigyeid támadhatnak. Nagyon, nagyon jól éreztem magam - remélem, Regink sem bánta meg!
Happy Massage