• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Nagyon szépen köszönöm ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Jessycat,miután megláttam itt a hirdetését az oldalon!Néhány csörgés után felvette a telefont,és kedvesen elsorolta a lehetőségeket,aranyos a hangja nagyon!Tetszett amit hallottam,és persze tetszett akitől halottam,ezért megbeszéltünk egy találkát,és egy óra múlva már ott voltam!:-))
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark a XI. kerületbe!
    Nagyon jó helyen van,BKK van bőven,de én kocsival mentem szokásom szerint!
    A parkolás ingyenes,és könnyű,az utóbbi időbe sokat jártam ebbe a lakóparkba!:-))
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark,minden pozitív velejárójával!Tiszta rendezett bejárat,a lépcsőház,a lift karbantartott!
    A bejutás egyszerű,nincsenek kíváncsiskodó szomszédok!!!
    A baszoba jó nagy,nagy franciaágy van benne,amin nagyon jót lehet hemperegni!A fürdőbe zuhanyzó van,sok tusfürdő közül lehet válogatni,nagy illatos puha törölközőt kaptam a fürdéshez!
    Az egész lakásba rend,és tisztaság uralkodott!!
  • Lány külseje:

    Jessycat ajtónyitásnál azonnal felismertem!
    Egy igazi kis szexi tündér fogadott,a képen látható fekete hálós szerelésbe,fülig érő mosollyal,és két óriási puszival!
    Szerintem a képek a teljes valóságot tükrözik,egy igazi kéményhúsú formás testű igazi kis bestia,ráadásul valódi barna bőrű,igazi kuriózum!
  • Action:

    Mire a szobába értünk,már kezdett ágaskodni a farkam,mivel előttem riszálta a fenekét Jessyca!
    Beszélgettünk erről arról miközben elkezdtem vetkőzni a fürdéshez!Kaptam egy törcsit,és már húztam is a zuhany alá,hogy minél hamarabb visszaérjek ehhez a csodás lányhoz!
    Miután újra a szobába értem,Jessyca már az ágyon térdelt,és hívott közelebb!A derekam köré csavart törölközőt ledobtam a földre,és két lépés múlva már öleltük egymást,először csak finoman,aztán egyre jobban belemelegedtünk egymásba!Bársonyos a bőre,akárhol simogattam mindenhol kemény volt,de szerintem az én farkam keményebb volt,amit szerencsére észre vett,és elkezdte kényeztetni! Igaz először csak kézzel simogatta,a golyókat is megdolgozta,majd egyre közelebb került a szája is! De még nem kapta be,csak húzott,én már szinte remegtem,de még csak a meleg leheletét éreztem a makkomon,és megéreztem a meleg puha száját,ahogy bekapja a makkom,majd halad egyre lejjebb egészen a torkáig,és akkor nézem,hogy teljesen eltüntetett a drága!
    Végigfutott a testemen a hideg,olyan jó volt érezni amit csinált!Miután már láttam,hogy mi a határ,meddig lehet tolni a farkamat a szájába,átvettem én az irányítást!Eleinte csak egy kézzel,majd később már két kézzel fogtam a fejét,és toltam egyre mélyebbre a farkamat a szájába!Nagyon élveztem a helyzetet,hogy egy ilyen gyönyörű barna lánynak a szájába teljesen eltűnik a farkam,és még a tempót is én diktálhatom!Ahogy tud nézni közbe a szemembe,az valami isteni!
    Közelebb szerettem volna kerülni a popsihoz,és a puncihoz,ezért a hátamra feküdtem,és úgy folytatta Jessyca a farkam kényeztetését,miközben nekem a kezeim vagy a fejét tolta rá a farkamra,vagy a popsiját,vagy a punciját,vagy a melleit markolászta! Nedves volt már a punci mire odakerült a kezem,és finoman elkezdtem ujjazni,egy,majd két ujjammal! Apró kis nyögések hagyták el a száját,de mivel televolt a farkammal,így még izgatóbb volt! Hosszú hosszú percekig így folytattuk egymás kényeztetését,de már szerettem volna érezni a puncija melegét,és szorítását,ezért gumit kértem amit meg is kaptam!
    Először hátulról hatoltam bele,nagyon durván tud pucsítani,komolyan kellett koncentrálnom,hogy nehogy idő előtt végem legyen!Majd fordulás misszionáriusba,és közbe csodálhattam a melleit ahogy ütemesen fel le ringanak!
    Visszakéredzkedtem a szájába,vagyis inkább a torkába,és én diktáltam neki az egyre keményebb,és egyre gyorsabb tempót!Folyt a nyála rendesen,lent tartotta jó sokáig a torkába a farkamat még azután is,hogy én már elengedtem a fejét!Éreztem,hogy ha így haladunk,akkor már nem sokáig fogom bírni,de azért még kitartottam egy darabig!Kérdeztem,hogy hova élvezhetek,de sajnos az arc kimaradt a felsorolásból,szerettem volna látni a fehér spermát,egy valódi barna arcon!
    De ehelyett,a nyakára és a melleire sikerült élveznem egy jó nagy adagot!Jól mutatott ott is a fehér spermám!:-)))
    Majd egy gyors fürdés mindkettőnk részéről,és még kaptam egy kellemes masszázst is amíg még beszélgettünk kicsit!
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük le! Teljesen pesti átlag!
    Amit kaptam érte cserébe,az meg feledhetetlen!
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött Jessyca,aranyos,kedves,igazi vad szextündér,akit még biztos megfogok látogatni,mert a franciája miatt is,és még a punciját is szeretném többet kényeztetni!
    Én jóléreztem magam vele vele,mindenkinek ajánlom,aki kiakarja próbálni,hogy milyen egy barnabőrű lánnyal lenni,aki még ráadásul vadságot is szereti!
    Köszönök mindent Kedves Jessyca!
    Csóóóók
Happy Massage