• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drága Földim...;)
    Köszönöm ismét, hogy újra irásba foglaltad élményed,és megosztottad a Vendégekkel is.(elröpült 1 év...
    Örommel olvasom soraid!
    Nagyon vártam már az újabb találkozást,az ígért pár hónap eltelte óta!.....(milyen kicsi a világ ;)
    Örülök,hogy a fejlődésem(munkámban), (is):P jelentősen érezted,dicsérted,nyílvánitottad ki mindvégig!:)Jól estek szavaid!Mi nagyon hasonló világban(gondolatokban-álláspontban) éljük napjainkat.De, ezt már az első találkozáskor kifejtettük már,miért igazán fontos,hogy emberségesek legyünk, mire jó a végtelen kedvesség,őszinteség mosolyáradat ami Veled is,SZÜLETETT.Vissza is kapjuk,az élettől az igazolást.!:)(:
    A falat nasi nem figyelem felkeltést jelent Nálam,hanem 1 olyan apróság amit Én is imádok és tömök magamba,minden nap!
    Magamból indulok ki, masszázs után (is.):P jol tud esni.
    Várlak vissza a karjaimba legközelebb is,köszönök mindent.-A jót...a szépet...Az együtt töltött időt!
    Vigyázz magadra! Millió puszim

  • Egyeztetés:

    neten történt gyorsan pontosan
  • Megközelítés:

    egy nagy bevásárlóközpont mögött van nagyon jó helyen, mert közel van metróhoz, villamoshoz igazán ennél jobb helyet nem is lehet kívánni.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű épület emeletén csendes helyen van. Tiszta esztétikus a célnak nagyon megfelelő ízlésesen berendezve a fürdőszobában rengeteg fajta tusfürdő , két nagyon szép törölköző kikészítve raffaellóval , apróságnak tűnik, de nagyon kedves dolog. Kicsit önvizsgálatot kell tartanom, mert én nem vittem ajándékot.
  • Lány külseje:

    Kb egy Éve voltam Ingridnél , akkor kezdő volt, és akkor is nagyon csinos volt. De... most még csinosabb a rendszeres sportnak és edzésnek köszönhetően gyönyörű combok, két hívogató remek cici, tökéletes kőkemény popó, és az arca csodásan szép, még jobban néz ki mint egy éve. öröm ránézni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsa remek és finom volt egy éve, de most nagyon érzékeny szisztematikus, megérzi a fontos pontokat, néha eltéved a keze, nagyon nagyon nagyon kedves lány az Ingrid, beszélget közben az egész találkozás olyan volt mintha rendszeresen találkoztunk volna szívesen mennék vele társaságba színházba is .a masszázs végét egy kedves puszival jelezte. Összességében remekül éreztem magam a masszázs alatt is és csak egyedül a masszázs miatt megérte volna meglátogatni ezt a kedves lányt. A látvány miatt is megérte volna,
  • Levezetés:

    És főleg a levezetés is csodálatos volt. Javaslatára a levezetéssel kezdtük azt gondolja (és igaza is van) egy jó levezetés után jó a masszázs. Szóval lefektetett a tükörrel szemben és bekent meleg olajos krémmel kényeztetett, csodálatos izmos barna testével simogatott simogatta a farkamat, a kezével a mellével a golyóimat nyalogatta, hátat fordított előttem volt gyönyörű gömbölyű izmos popója, és mikor a puncijával simogatta a farkam majdnem meghaltam a csodás látványtól, és közben mosolygott kedves volt, és csak izgatott különböző oldalról különleges nyalás falás száz féle módon izgatott hosszan hosszan mindig máshogy és új és új módon addig amíg meg nem adtam magam és jajgatva el nem röpültem a mennyekbe.
  • Elszámolás:

    Ingridnél az elszámolás is korrekt, az ajándék igazán normális egy ilyen minden elképzelést felülmúló élményért. Ingrid sokkal többet is érdemelt volna, talán zavarban voltam, vagy csak az élmény hatása alatt szerzett kis szellemi rövidzárlat miatt nem toldottam meg az említett ajándékot.
  • Összkép:

    Ingrid egy éve is istennő volt, de most olyan csinos mint egy válogatott tornászlány és a technikája őrjítően kifinomult. egy őszinte nagyon kedves becsületes lány akivel szívesen mennék színházba is vagy kirándulni kávézni is mennék vele. Szóval ha tehetném már holnap megkeresném. Nagyon nagyon cuki.
Happy Massage