• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    délelőtt hívtam érdeklődni,majd délután ismét hogy mennék. Aztán a helyszínről,hogy melyik kapucsengőt keressem. Könnyen felvette,és tájékoztatott mindenről korrekt módon.
  • Megközelítés:

    A X. kerület Csajkovszkij park a legjobb megközelítési pont ,a tűzoltóság felé haladva. Van arra Bkk. közlekedés is,de hogy melyik,azt nem figyeltem,mert kocsival érkeztem. Parkolási lehetőség van bőven,és ingyenes.
  • Helyszín:

    A hétemeletesek közül az egyik ház. Emeleti lakás,lift van. Nem nagy lakás,de annak amire használva van tökéletesen megfelel.Kis fürdőszoba,van többféle tusfürdő, akinek ez fontos ,kis előtér,viszont eléggé tágas nyugodt kellemes szoba. Lágy halk zene,és hogy LÁSSAM is a lányt,normál fény,egy kis sötétítővel./nekem ez fontos/
  • Lány külseje:

    A 15.képen látható cicik fogadtak!Hoppá,ez jól indul. Hosszú világosbarna hajú,és gyönyörű cickókkal rendelkező lány. Az adatainak megfelelő méretekkel.Kellemes popsi, keményen fogható,markolászható.Nem egy csontkollekció.Van mit fogni rajta.Aki az anorexiás lányokat kedveli az ne menjen hozzá. A képeknek nagyjából megfelel.Bár néhány képtől jobbakat is lehetne csinálni,ezt meg is beszéltük. Helyes arca van,jó modora.
  • Action:

    Megérkezésemkor a már megírt 15.képen látható cickók vonták először magukra a figyelmet. Szeretem a szép melleket,és ez már jól indult ilyen szempontból. Érkező puszi,és persze a ciciknek is. Miután megbeszéltük hogy addig maradok, ameddig bírom majd az első nyári 28 fokos nyári melegben. Azután kaptam egy törcsit,és el zuhanyozni. Visszatérésemkor már oldalt fekve,minden ruhától megszabadulva várt az elég nagy kényelmes ágyon. Melléheveredtem,és ismerkedtünk egymás testével. Természetesen most is a ciciket helyeztem előtérbe. Fogni is,markolászni is,simogatni is,és puszilgatni és szívogatni is kellemes élmény. Próbáltam a csókot is többször,de még nem ismerjük annyira egymást hogy nagy csókcsata lett volna belőle. Közben ő is elkezdte a francia tudását villogatni. Fölkeltette az alvó oroszlánt,és dicsérte milyen szép deli legény lett belőle! Közben puszilgatás közben eljutottam a szépen borotvált csinos puncikához. Egy kis nyalakodás után megint a ciciknél kötöttem ki,mert muszáj volt egy kicsit oda is betenni a férfiasságom közéjük. A franciát lágyan kellemesen csinálta,időnként a golyókat is megpuszilgatta. Néha kézi segítség is volt. Aztán hogy már belülről is érezhessem kértem a védőcuccot,és hátulról indítottunk. Hol lágyan hol keményebben toltam neki. A hanghatások amiket hallottam tőle,úgy tűnt, neki is tetszik a dolog,/vagy jól előadta/és nincs ellenére hogy kapaszkodva a szép popsiba nyomtam amíg csak a szép látvány,és kellemes punci szorításában belelőttem a gumiba. Nem bírtam olyan sokáig mint ahogy szerettem volna,de azt mondta,hogy akkor kell elengedni az utódokat, amikor nekem a legjobb. Így is tettem,megfogadtam tanácsát. Ezzel persze azt elértem, hogy csak egy félórás lett a a mostani műsor. Hogy nem tartott tovább,nem rajta múlott. Úgy éreztem ma ennyi van bennem. Egy kis beszélgetés még,és záró zuhany,aztán el.
  • Elszámolás:

    Korrekt módon zajlott. Ráadásul nem követelődzött előre/EZ nekem FONTOS/bár először jártam nála! Annyi volt és nem több, mint amennyit telefonban mondott,és ez egy normális reális ár volt.
  • Összkép:

    Ami most kimaradt,a többféle póz,és sokáig tartó hosszú akció,igazi csókolózás,ezek mind pótolhatóak lesznek ha ismét arra lesz utam. A minősítésnél inkább magamat osztályoztam nem pedig őt,mer ő mindent elkövetett amit itt és most ebből a találkozóból kilehetett hozni.
Happy Massage