• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedves Chris!
    Nekem is nagyon jó volt! :)
    A második menetet befejezzük, amint összeszeded a bátorságod és színem elé járulsz, akkor majd elbeszélgetünk kicsikét erről a D..ről is! :D
    Csókollak!
    D...

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Szerencsém volt, elsőre felvette. Minden elmondott, időpontot is azonnal tudtunk egyeztetni, így két óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Csendes bérházas környék. Délután voltam, simán volt a ház előtt több parkolóhely is.
  • Helyszín:

    4 emeletes bérház. Csendes, szinte semmi mozgás. A lakás átlagos. Amire szükség van az megtalálható. Tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Húúúhh! :-) A képek magukért beszélnek. Talán egy picit vékonyabb, mint ahogy a képek mutatják, de nagyon dögös lány! Gyönyörű szemei vannak, rövid szőke haj, iszonyatosan szép cicik, eszméletlen fenék és gyönyörű lábak. Engem egy egybe részes ruhában fogadott, neccharisnyában és magassarkúban. Bombázó a hölgy!
  • Action:

    A szépségétől és a kisugárzásától igencsak zavarba jöttem... A vetkőzés és az anyagiak rendezése után gyorsan el is húztam zuhanyozni, hogy feldolgozzam az általa okozott sokkot :-) A fürdőből visszatérve az ágy előtt szó szerint elkapott és lesmárolt. Istenien csókol, azonnal be is indultam és el is szállt minden zavarom. Feltérdelt az ágyra én előtte álltam és szépen lassan egy iszonyatosan jó franciába kezdett. Volt minden, kis mélytorok, köpködés, szopogatás, nyalás hol erősebben, hol gyengébben stb. Közben levetkőztettem, markolásztam mindenhol és ledöntöttem az ágyra, bugyijától gyorsan megszabadítottam és én kezdtem el nyalni az isteni finom és szép punciját. Sokáig nem hagyta magát nyalni mondta, hogy most végem lesz. Még végig csókoltam a lábait is, észrevette, hogy szeretem az ilyesmit, gyorsan egy kis krém segítségével még a lábaival is játszott egyet a farkamon. Mondanom sem kell, hogy igencsak felhúzott már. Gyorsan kaptam egy gumit és több féle pózban vadul csókolva szeretkeztünk. A végén valahogy megérezte, hogy a szájába akarok elmennie... szóval gumi le és jött a kivégző francia. Az ágy mögött lévő tükör jó szolgálatot tesz, pont úgy helyezkedik, hogy a gyönyörű feneke és puncija jól látszódjon. Így könnyen ki is végzett. Aztán kicsit lihegve ledőltünk, kaptam egy masszázst, ami jól esett és a végén csúszkás mókává fajult. Sikerült megint felhúznia, de a végeredményt már nem tudtuk összehozni, így inkább beszélgettünk. Szerencsére értelmes, aranyos lány, szóval beszélgetni is tudtunk :-) Végén gyors zuhany, öltözés, közben egymással hülyéskedés, beszólogatások, de csak finoman :-) Igaz, Te D..? ;-)
  • Elszámolás:

    Korrekt! A minőséget meg kell fizetni.
  • Összkép:

    Eszméletlen jó nő. Nagyon nagyon tudja, hogy mitől döglik a légy. A megérzései nagyon ott vannak. Egész jól tudja, hogy mikor mire vágysz (legalábbis nekem).
Happy Massage