• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam... Sajnos nem vette fel mert privát programja volt, így aznap máshoz mentem... :( Nem kellet volna(Utólag nézve ez hiba volt.. - született is belőle egy beszi..) Másnap BIA visszahívott, kedves volt, mondta, hogy sajnálja...Én pedig elmeséltem, hogy miképp jártam...én is sajnálom, s mielőbb találkoznunk kellene, hogy magamhoz térjek kicsit, s helyre álljon a Világ egyensúlya :)
    Meg is beszéltünk egy randit a köv. estére. Minden simán ment.. Nagyon rugalmasan kezelte az érkezésem... +/- 30perc pontossággal tudtam megadni, de Nem volt gond ez sem.. Nagyon korrekt lány!
  • Megközelítés:

    YARD kapitányság - CAMEL strt. környéke... parkolóhely persze egy száll sem 1 km körzetben, vagy 2-3 x kerültem meg a tömböt, de a Honvéd kórházzal szemben van egy 0-24 h parkoló, ahol bőven van hely... le tudtam tenni a vasat.
  • Helyszín:

    Újszerű Társasház, hangulatos, igényesen berendezett lakása. Otthonos, tiszta, jó zene, kényelmes nagy kanapé, hatalmas franciaágy, fürdő is ok. Minden Ok.
    Hogy azért egy negatívumot is említsek: egy zuhanyfüggöny azért kellene, mert guggolva nem szeretek zuhanyozni, azt viszont utálom, ha vigyáznom kell a vízsugárra, hogy ki ne fröcsögjön..
    Drága Bia! Ha beszerzed - legközelebb szívesen felrakom.. :)
  • Lány külseje:

    BIA Nagyon szép, nagyon ápolt, szemtelenül fiatal, lány!
    Baba arc, szép haj, arányos testalkat, formás cicik minimális plasztikával(nem hivalkodóan nagy, de testével épp arányos) markolni való feszes popó, a legpuhább bőr, amivel valaha találkoztam.. Nagyon selymes a tapintása, s nagyon finom a bőre illata..
    És gyönyörű babapuncija van.

    Külső mellett BELSŐ értékekkel is bír: okos, nyitott, érdeklődő, figyelmes, őszinte, megbízható, megnyugtató a jelenléte...nagyon kellemes társaság!
  • Action:

    Érkezésem egy kellően késői időpontra tolódott, így valamelyik óvatos lakó ismét kulcsra zárta a társasház főbejáratát, így hiába nyomtam a kódot.. Bia-nak ismét le kellett jönnie értem, hogy beengedjen.
    Egy száll pici bugyi+melltartó volt rajta, amiben fent fogadott volna, s csak egy kis kabátot plusz egy cipőt vett fel, amíg beengedett.. A kabát rövid volt, alul, s felül nyitott... Nagyon EROTIKUS látvány fogadott.. Filmbe illő jelenet is lehetne..

    A liftbe érve elkezdett csókolni édes, rózsaszínre/pinkre/magentára? rúzsozott ajkaival.. Mire felértünk, már úgy néztem ki a tükörben, mint egy rossz buzi:) Ezt szóvá is tettem, mire csak annyi volt a válasz: nyugi, mindenhol össze foglak rúzsozni.. :)

    Lakásba érve cipő le, kabát a fogasra, teló, óra, brifko ki az asztalkára, mintha csak haza értem volna.. kicsit kényelmesre vettem a figurát, a kanapéra huppantunk, s elkezdtünk csókolózni... (Tisztán, megfelelő szájhigiéniával érkeztem)
    FULL BARÁTNŐ FEELING! - Nem kapkodtunk, nem érdekelt az idő múlása.. beszélgettünk a félre sikerült randimról, beszéltünk a XY-nal töltött kalandomról, iskoláról, munkáról... mindenről..s újra és újra csókolóztunk... harapdáltuk egymás száját, nyakát fülét...
    Kb egy óra elteltével azért csak elmentem egy gyors zuhanyra, és egy kis listerines öblögetésre, s mire végeztem, már az ágyon várt, s addigra már csak egy bugyi maradt rajta, aminek eltávolítását meghagyta nekem :)
    Ismét csókolózni kezdtem, de most odalent :) Aztán helycsere, Ő is igyekezett édes ajkaival kedveskedni nekem, majd magamhoz szorítottam, ismét csókok, harapdálások, puszik minden porcikára...
    Szeretkeztünk. Fantasztikus volt, semmi nem sürgetett, semmi más nem érdekelt.
    Idővel előkerült a védőfelszerelés, ügyesen szájjal feltette, s kedvenc (lovagló) pózában kezdte az ACTION fejezetet.. Hol tövig beleülve, hol fölém guggolva, hol rám-simulva csinálta. Valóban ez a kedvence, s nagyon jól is csinálja.. majd amikor úgy éreztem, hogy nekem is aktiválnom kellene magam, fordultunk, s missz.ben folytattuk. Volt a lába a vállamon, a derekam köré kulcsolva, s még vagy 5-féleképp... Mindig, ahogy épp kényelmes volt.. Nagyon hosszú, szenvedélyes, szerelmeskedés volt, és extra sokáig tartott a végkifejlet közelében.. Egy idő után azért persze végem lett.. Nem ugrott fel, nem tolt félre, hagyott teljesen lenyugodni magában.. s ismét csókolóztunk.. Aztán rendbe szedtük magunkat egy picit, itallal kínált, megnéztem, mennyi az idő (lassan a 3. órába fordultunk... :)
    Ekkor megkérdeztem, hogy nem akar még kidobni?? Mert én nem tudok elindulni :) - mire nemleges választ kaptam.. :) Ezért ismét az ágyon voltunk.. Nem akartam haza menni, de nem is vágytam egy második menetre. Csak maradni akartam.. Ő pedig partner volt ebben is. Hol kis-kifliben magamhoz szorítottam, hol egymással szemben feküdtünk, hol rám-hasalt... s csak cirógattuk egymást, csókolóztunk, és beszélgettünk.. Tényleg, mintha régi szeretők lennénk, s évek óta nem láttuk volna egymást..
    Felejthetetlen éjszaka volt..
  • Elszámolás:

    Azt tudom, hogy mennyi egy alap óra, s mennyi a választott extra ajándék mértéke... de még nem voltam 2,5 óránál kevesebbet, s mindig annyit adtam, amennyit gondoltam, vagy amennyi épp volt nálam... :) - Szerintem egész éjszakára is maradhattam volna... :)
    De legközelebb azért megkérdem, hogy pontosan mennyi.. :)
  • Összkép:

    Este 22:50-kor nyitott ajtót, s 03:35-kor engedett ki a főbejáratnál.. - Ez barátok közt is negyed óra híján 5 óra! :)
    Az nem kérdés, hogy jól éreztem magam, s reményeim szerint Bia is élvezte a társaságom..
    Fantasztikus lány, nagyon egy hullámhosszon vagyunk.. Istenien csókol, tökéletes Vele a minden..
    Nem kérdés, hogy visszamegyek..
Happy Massage