• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Pepe!

    Először is nagyon örülök hogy megismerhettelek!!
    Féltem az miatt hogy az időjárás eltántorít, de hála égnek nem:))
    Annyit szeretnék hozzáfűzni a beszidhez, amit hiányoltak a legények is, hogy a szebb és boldogabb világ egyenlőre az én kis csókos számba történt, de imádtalak, ahogy " szenvedsz" benne:)))
    Ennyi:DDD
    Nagyon jól kezdted a napomat, és asszem most bekapok egy darabot a souvenirodból / :-D / , becsukom a szemem, és hagyom hogy szétolvadjon a számba, közben visszagondolok a kellemesen eltöltött fertályóráinkra, és ha végeztem, innen küldöm leheletnyi finom csókom arra a kis érzéki szádra:,-)...
    Köszönet mindenért... :) Csókollak...

  • Egyeztetés:

    Pár levélváltás után rögtön sikerült telefonon beszélnünk, mely során Regina korrekt módon tájékoztatott mindenről, és hamar találtunk egy mindkettőnknek alkalmas időpontot!
  • Megközelítés:

    Amennyiben a város centrumban lévő OBI áruház, vagy a vasútállomás parkolójában állt már a kocsival,akkor közel jársz a célodhoz!
    Könnyű megközelíteni akár tömegközlekedéssel , akár kocsival. A ház előtt is parkolhatsz , de ott fizetős ,ha jól láttam.
  • Helyszín:

    A ház egy régebbi építésű társasház, de szépen karbantartott, mint ahogy az egész környék is. A lakás szépen, esztétikusan berendezett, barátságos hangulatot árasztó! Tisztaság, rend, egyszóval a külső körülmények perfektek.
  • Lány külseje:

    Regina egy csodás, vonzó Hölgy! Szép mosolyú, igéző tekintetű , férfi szemet vonzó, gyönyörű alakkal megáldott Nő! A találkozásunk első percétől elbűvölt, szemeim mágnesként tapadtak rá!
  • Action:

    Első találkozónk volt a mai, mégis kedves, közvetlen viselkedésével hamar sikerült egy oldott légkört kialakítania, amelyet végig fenntartott. Regina nyílt, teljesen természetes a viselkedése, odafigyelése a vendégre maximális, és tökéletesen alkalmazkodik annak habitusához.
    Nagyon kedves házigazdaként ásványvízzel, capuccinóval kínált, és én már itt boldog voltam, hogy ott lehetek!
    Fürdőszoba használata után én kezdhettem el csodás Testének kényeztetését, mely során végig érzékien velem volt, és kezei lágy simogatásával jelezte érzéseit és örömét! Számomra fontos, hogy a Hölgy is jól érezze magát, hiszen azért látogatom meg, mert vonzó számomra, és szeretném látni örömét, és nem csak a magam kielégülését hajszolom! Regina percei következtek, mely során én elmerültem egy szebb, boldogabb világban, ahol csak kellemes, felemelő érzések és érzékelések vannak, és parádésan éreztem magam! A csúcsra jutásom után kedvesen navigált vissza a való világba, és egyszóval, egy mesés élmény boldog tulajdonosa lettem!
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben, a korrektnél is korrektebb!
  • Összkép:

    Regina egy komplett, mesés élménnyel gazdagított , amelyet senki nem vehet már el tőlem! Szépsége, szexuális kisugárzása magával ragadó, odafigyelése, törődése páratlan ! Csak köszönli tudlak!
Happy Massage