• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Az általam javasolt másnapi időpont megfelelt neki. Természetesen másnap megerősítettem a látogatásom.
  • Megközelítés:

    A Margit-hídhoz nem messzire, egy nagyon kellemes, lombos fákkal övezett kis utcában van a tetthely. Gyalog mentem, így a parkolásról nem tudok beszámolni, de napközben elég sok autó volt, nem nagyon láttam üres parkolóhelyet. A házban még régi rácsos szerkezetű lift van. Én az első emeletig gyalog mentem.
  • Helyszín:

    Egy, vélhetően világháború előtti bérház, de kulturált állapotban. A lakásban az előtérből nyílik a szoba és a fürdő. A tágas szobában régi bútorok, sarokban dupla ágy. Az ágyon a matrac elég rugalmas, vadabb szexnél vigyázni kell az összhangra. A fürdőben függönyös zuhanykabin van. Többféle tusfürdő. Kis nehézség, hogy nincs tusfürdőtartó, de megoldható, a zuhany melletti tartályra rá lehet tenni. Szájvíz nincs.
  • Lány külseje:

    Bájos arccal, karakteres orral megáldott ifjú hölgy. A képek alapján nagyjából látható mire lehet számítani, a mellei kifejezetten kérik a kényeztetést.
  • Action:

    Lenge öltözékben várt. Zuhany után az ágyra heveredtünk - ő már csak fehérneműben - és kicsit beszélgettünk. Szeret csacsogni, egészséges a gondolkodásmódja. Beszélgetésünket apró, kölcsönös simogatások kísérték, így egy idő után előbb lekerült róla a melltartó, majd a bugyi is. Én elmerültem a melleiben, majd ő kezdett el kényeztetni. Bár kezdőnek számít nagyon gyengéden, kedvesen foglalkozott a szerszámmal. Én is megkívántam így váltottunk és én kényeztettem a kelyhét. Nagyon helyesen fazonra igazított puncija van. Az apró remegésekből ítélve a kényeztetés nem volt ellenére. Mikor már elég forrónak éreztem a levegőt kértem a behatolás lehetőségét. Gumit kaptam és finoman, lassan misszionáriusban belehatoltam. Nagyon szűk kehellyel van megáldva, így az elején csak finoman, lassan hangolódtunk, majd egyre jobban belemelegedtünk. Amikor már egyre tüzesebbek lettünk, lábait kicsit felhúzta, hogy mélyebbre hatolhassak benne. Hosszan élveztük így egymást a végkifejletig. Utána mindketten csuromvizesen csak pihegni tudtunk. Az idő elillant így már csak egy végső zuhanyra és búcsúra maradt idő.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, elején borítékban az asztalra téve
  • Összkép:

    Tímea egy kedves, a szakmában kezdő, de igyekszik megfelelni a kihívásnak. Abszolút fejlődőképes.
Happy Massage