• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Drága Traki!
    Nagyon örülök, hogy sikerült elsőre a randi!
    Köszönöm szépen a besorolást, remélem maradok még egy darabig az Istennőd!
    Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak azért amiért azt írtad,hogy ez volt életed legjobbja...biztos vagyok benne, hogy ez csak a jéghegy csúcsa!
    Ölellek sokszor!
    D.

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette és egyből egyeztettünk időpontot. A kívánt időpontban ráért tudott is fogadni. Kis technikai malőr, hogy egy picit csúszott, de írt SMS-t.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyebben, míg tömegközlekedve talán nehezebb. A cím alapján gyorsan megtaláltam. Parkolás egyszerű és ingyenes. Csendes környék.
  • Helyszín:

    2. emelet lift nincs. Klasszik szocialista bérház, de a környék rendben van. A lakásba belépve jó illat, és kellemes hangulat fogadott. A fürdőszoba rendben van, tiszta és takaros. Törölköző száraz és tiszta a kád sarokkád. A kilépő vizes (de engem nem zavar).
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, pont mint a képeken, vagy lehet, hogy egy picit vékonyabb is. Szép nagy mellek, és nagyon csinos átlátszó ruhában fogadott.
  • Action:

    Már a fürdő előtt csókolóztunk, valahogy azonnal dobta a helyzet, hogy ez a helyes lépés :) Soha nem jártam nála, de már a hangja is nagyon kedves volt és ez élőben sem változott. Kiváló környezetet teremtett. Fürdő után folytattuk ahol elkezdtük, sok csók és nem csak puszi, hanem igazi barátnő módjára. Végig az volt az érzésem mintha egy régi volt barátnővel találkoztam volna. Volt minden: natúr francia mélytorokkal, kölcsönös, összebújás, cirógatás és vad és nagy francia ismét, majd ügyes technikával felvarázsolta az egyetlen ruhadarabot. Rám ült és onnantól sokáig mindenféle pózban szeretkeztünk. Szintén ki kell emelni a barátnős érzést és azt, hogy mellette figyelt az igényeimre is, de úgy, hogy magának is követelte a jussát. Kis masszír majd mikor közölte, hogy használhatatlan vagyok :) akkor jött a második menet, mert nehogy már lesavazzon. A második menetben szerintem eljutott a csúcsra Ő is. Összességében életem legjobb szeretkezése volt, nemcsak a hölgyek körében, de a barátnőimet is figyelembe véve. Végig nagyon kacér és elképesztően úgy csinált mindent, ahogy nekem tetszett (szerintem ösztönösen, de nagyon rendben volt).
  • Elszámolás:

    Korrekt. Amit megbeszéltünk letettem a végén az asztalra, lehet ellenőrizte, de nem vettem észre. Az ajándék picit magasabb, mint az átlag, ellenben mindent megért.
  • Összkép:

    Összességében életem legjobb szeretkezése volt, nemcsak a hölgyek körében, de a barátnőimet is figyelembe véve. Végig nagyon kacér és elképesztően úgy csinált mindent, ahogy nekem tetszett (szerintem ösztönösen, de nagyon rendben volt). Ajánlott mindenkinek, aki adni is szeretne és nem csak kapni. Egy élmény volt. Köszönöm ezúton is.
Happy Massage