• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Heló.
    A csetlés botlást észre sem vettem, ellentétben egyéb mással! :)
    Jó kis este volt szerintem is!
    Köszönöm, hogy az istennőd lehetek! :)
    Remélem lesz alkalmad ismét látni azt, ami csak keveseknek adatott meg még eddig ;)
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, elsőre sikerült elérnem. Az általam preferált időpont neki is megfelelő volt, így csak az ajándék mértékét kellett egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Ennél egyszerűbb nem is lehetne. Troli a háztól max. 50m, és ingyenes parkoló is van ugyanezen körön belül.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű társasház, csendes környék. Diszkréció garantált. Kellemes lakás, nagy kád, jó ágy. Mi kell még?
  • Lány külseje:

    Fukarkodni szoktam az ilyen kifejezésekkel, így ezt a szó legszorosabb értelmében kell kezelni: ULTRA DÖGÖS! Csupa nagy betűvel!
  • Action:

    Őszintén bevallom annyira zavarba ejtett a kisugárzásával, tekintetével és külsejével, hogy csetlettem-botlottam, mint egy 16 éves szűz kamasz. Ezen jót mosolyogtunk is. :) Azért gyorsan megembereltem magam és faltam simogattam ahol értem. Kibontakozni nem nagyon hagyott, hanyatt döntött és feltérképezte a testem. Magas a szexkultúrája, tudja mi kell nekünk és tudja hogy mi kell neki. Az igen változatos franciát meg-meg szakította néha, de csak azért hogy brutális melleivel végig simogassa a combom vagy a bránert, majd rögtön folytatta is a szájjal kényeztetést. Piszkosul felhúzott. Gyorsan 69-be menekültem, de itt is olyan szenvedélyesen mozgott/franciázott, hogy nemhogy a nyelvemmel de még a fejemmel sem tudtam követni a fincsi duzzadó csiklóját. Így pihenőre ítéltem és megpróbáltam viszonozni mindazt amit kaptam. A rezdüléseiből úgy gondolom megfelelőnek találta ténykedésem, mert szinte egyszerre sikoltottunk védőruházatért és már hip-hop benne is voltam. Missziben kezdtük, de pár perc után megint hanyat vágott és vad tekintettel, buján, az arcán kaján mosollyal vmi olyat suttogott hogy most pedig ő lesz felül ha nem bánom. Jelentem, nem bántam. Ilyen lovaglásban még nem volt részem. Amikor már Ő próbált "menekülni", akkor csak megemeltem a popsiját és alulról-csípőből szeretgettem meg alaposan és amikor orgazmusa elejéhez ért gyorsan megemeltem, a hátára fordítottam és félig missziben feltettem a pontot az i-re. Annyira ellazult, annyira édesen gyönyörű volt. Az egyetlen szépséghiba az egészben hogy időmből már csak 10 perc volt hátra, pedig milyen szívesen játszottam volna még... ;) Eldumáltuk a maradék időt, zenéket mutogattunk egymásnak a Tube-on.
    Sőt, én még olyat is láttam, amit a többi kolléga biztos nem, de ez a mi titkunk marad.
  • Elszámolás:

    Az ajándék kicsit magasabb a pesti átlagnál. Előre a polcra, de ügyet sem vetett rá. Mivel ez a rész tudja megmérgezni egy kellemes légyott hangulatát, így ezt én külön nagyra értékeltem.
  • Összkép:

    Gyenge lelkületű uraknak vigyázzanak, mert Dóri durván addiktív. Nagyon magasra tette a mércét nálam. Biztosan meg fogom még látogatni.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2014-05-13 13:00:42
Happy Massage