• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múltkori látogatásomnál a saját hibám miatt kimaradt csók, illetve fejlődési lehetőség miatti kíváncsiságom arra sarkalt, hogy újra bejelentkezzek Amirához. Két napra előre megbeszéltük, nem kellett megerősíteni a megjelenésem, korrektül állta a szavát!
  • Megközelítés:

    Árpád hídtól 1-es villamos a Vörösvári úti végállomásig. A ház 30 méterre a megállótól, nagyon egyszerű megközelítés. Számos parkoló a ház környékén!
  • Helyszín:

    Magas panelház, első vagy utolsó, a sorban. A lakás ehhez passzol, nekem megfelelt, de mint az előző beszimben leírtam, Amira megérné a magasabb színvonalat is! A szoba elég tágas, az ágy kényelmes, van hely a ruhákat eltenni!
  • Lány külseje:

    Nagyon karcsú, jó alakú lány, nekem mindene tetszik, de amikor mosolyog még szebb. Az sok esetben az egyéni megítélés kérdése, mint már egy előző beszámolós megemlítette, neki nem jött be, de így akár a legtöbb magyar celebet is kapálni küldhetnénk, mert úgy néznek ki…. Neki viszont gyönyörű a fogsora, a huncut cicaszemei pedig bevadítanak. A has és csípő tájékon van pár tetkó, nem túl feltűnőek, engem semmilyen irányban sem befolyásolnak. Piercing a nyelvben, igazából indifferens.
  • Action:

    Amikor az ajtóban meglátott csábító, széles mosollyal és két nagy puszival invitált. Az ágy szélénél állva már kisebb csókok után a kezembe nyomott törölközővel indultam fürdeni. Mire visszaértem ott folytattuk a csókolózást az ágy mellet, de egyből leparancsolt az ágyra. Amit kért könnyen megtettem, mert, már nagyjából tudtam mi fog következni. Amira piercinges franciája, kis simogatós-cirógatós egyveleggel fűszerezve. A franciában nem is annyira a testékszer mibenléte az érdekes, inkább a tekintet, ahogy rám pillant. Majd én jöttem, de a múltkor, amit nem vittem véghez, most befejeztem. A ki fáradozás bőven megérte az élményért, amit akkor rajta láttam és éreztem! Na és ezután jött a csúcs, a lovaglás. Ahogy felém kerekedik és óvatosan beleereszkedik a karóba, és aztán nemcsak belerogy, hanem kezdetben finom mozdulatokkal jár rajta. Egyre nagyobb amplitúdóval, én pedig csak nézem a látványt, ami nagyon is izgató. A múltkori alkalomnál éreztem, hogy ezekben a percekben ki-ki csúszik az irányítás a kezeim közül, most azért jobb voltam. Éppen ezért jobban élveztem a mozit is. A puncit a farkamon ki-be csúszva nézni és érezni, közben azokkal a szemeivel, ahogy rám néz, hát igen ezekhez kell, hogy jobban toppon legyek. Majd előrehajol és csókolózunk, a tenyérnyi kis popsikat emelgetem, finom combokat és vádliját simogatom. Aztán alulról csípőből tolom a ritmust, a farkam nagyon jól érezte magát benne. Még az ágyon egypár formulát végigpörgettünk, többek között, amikor két lábát arcom mellé felhúzva töltögettem neki, hát igen csak jó ez is! Az utolsó rohamra mégiscsak az ágy sarkánál hátulról kínálta fel a punciját. Hosszan végigélvezve ezt a pozíciót is hatalmasat durrantam a gumiba. A sok keféléstől a vér is kiment a fejemből, félájultan huppantam le az ágyra, előtte még rendbe tettük magunkat, vízzel kínált és beszélgettünk! Az idő tartalmasan és bőven elröppent, már csak egy gyengéd búcsúra maradt, hogy aztán feltöltődve menjek az utamra!
  • Elszámolás:

    Csókkal egy hajszálnyit az átlag felett, de az élmény miatt bőven megéri. A legvégén az asztalra tettem, rá se nézett, hogy mit tettem oda!
  • Összkép:

    A múltkori beszámolónál megérte megelőlegezni a bizalmat a folytatásra, legalább olyan jó volt, mint amire számítottam. Egyrészt mert fizikailag is nagyon bejön Amira, másrészt már jobban összecsiszolódtunk, mint a múltkori találkozásunknál!
Happy Massage