• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén a délutáni órákban hívtam, készségesen kedvesen mondta el a lehetőségeket, két óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Óhegy, Kőrösi Csoma sétány környéke. Budapest atlasszal könnyedén megtalálható, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A kerékpár nem állt rendelkezésemre, így metró - metró - villamos utazást választva érkeztem, parkolás (?) ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel, a szobában kellemes hangulatvilágítás egészíti ki, a résnyire elhúzott sötétítő által beengedett természetes fényt. A franciaággyal szemben nem nagy, viszont tökéletesen elhelyezett tükör. Fürdéshez illatos friss törölközőt kaptam. Tisztaság és rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Sportosan nőies. Fekete kis ruhában várt, mely sejtelemesen takart minden. Arcának szép vonásai ha sminkelve is volt, akkor is csak minimálisan. Egyenletesen szolibarna vonalait, vállig érő barna haj koronázza meg. Ápolt, szép ujjai körömlakk nélkül is csak tovább fokozzák a természetes, sportos szépség látványának érzetét.
    Mielőtt elmentem zuhanyozni kértem, hogy vegyen fel combfixet.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve már combfixben és fehérneműben várt. Féloldalt feküdt az ágyon, egyik lába kissé felhúzva. Megálltam a szoba közepén, és csak néztem a lenyűgöző látványt. Az ágyon hófehér lepedő, piros nagypárna és Ő.
    Fekete necc combfixet vett fel, melyet éppen térd felettig húzott fel. Tökéletes!
    Kérdésemre, hogy hol kapcsolhatom ki a zenét, már válaszolta is, hogy merre találom a kapcsoló gombot, majd ezzel a lendülettel elindultam az ágy felé. Kértem, hogy keljen fel az ágyról, így teljesen közelről tudtam megnézni arcának szép vonásait, megsimítottam a haját és a vállát is.
    Fekete melltartóját, és tangáját rózsaszín fodrok díszítették elől-hátul. Mire tekintetem újra felfelé haladt sportos alkatán, már állt is a farkam. Kértem, hogy forduljon meg, megpusziltam a vállát, megsimogattam a hátát, majd mögé guggoltam. Kicsit játszottam a tangáját díszítő fodrokkal, majd egy határozott felfelé irányuló mozdulattal megigazítottam, így még jobban mutatott a fehérneműjének vonala a popsijában. Puszilgattam, simogattam a derekát, popsiját. Kértem, hogy húzza le a bugyiját, majd hajoljon picit előre az ágyra.
    Finoman széthúztam a popsiját, friss tusfürdő illat fogadott, tovább puszilgattam miközben simogattam a lábait. Majd felegyenesedvén popsiján és derekán szétkentem az előnedvem, végül gumit kértem.
    Ismét egymással szemben voltunk, finoman ráfogott, megdicsérte a makkom és már nyújtotta is a gumit. Kutyapózt kértem, a tükörrel párhuzamosan már pucsított is. Minimálisan be lett nyálazva, éppen annyira szűk, hogy finoman érezzem punciját.
    Lassan érzékien kezdtem el mozogni, melyet nyögésekkel jutalmazott, mikor gyorsítottam intenzívebb nyögésekkel reagált, kellemes hanghatásokkal örvendeztetett meg. Azonban ideje volt a képi hatásokat is élveznem, oldalra nézek a tükörhöz, jöhet is a mozizás.
    Gyönyörű sportos alkata itt mutatkozott meg a igazán, oldalról látom ahogy könyököl, fodros fekete melltartója, szolibarna teste, formás lábai a necc combfixben. Olyan lapos a hasa, hogy még így kutyapózban előrehajolva, a tükör segítségével oldalról nézve sem látni mást, csak kecses vonalait. Lábai között hátulról, ugyan az ágy szélénél, de mégis kényelmesen térdelek, egyszerűen csak élvezem összeforró testünk látványát a tükörben. Kinézett oldalra így, tekintetünk találkozott.
    Simogatom a lábát, derekát és persze a hátát is, majd markolászom paskolom a popsiját. Ismét gyorsítok, majd lassítok, elengedem a derekát, átveszi az ütemet, finoman tolja magát hátra, kicsit gyorsabban, majd lassabban folytatva, jól érzi a tempót.
    Megfogom a csípőjét, normál tempóban mozgok, majd megállok, élvezem testének látványát. Szavakba is foglalom a fantasztikus látképet, melyet kedvesen nyugtáz.
    Derekánál fogva újra ütemesebben mozgok, majd elengedem és kitámasztom magam, észleli, hogy innentől kezdve övé a pálya, ugyanabban az ütem tolja rám magát, majd amikor már biztos abban, hogy jöhet a végjáték egész heves mozgásba kezd, így élvezek el.
    A lüktetések elmúltával, még megvárja míg teljesen lenyugszom, majd szépen előre csusszan, mire lehúzom a gumit már nyújtja is a papír törlőkendőt.
    Kis tisztálkodás után, hosszában előredőltem az ágyon, masszírozást javasolt, lágy simogatóst kértem, ami kifejezetten jól esett. Már nagyon szerettem volna megnézni a cicijeit így megköszöntem a finom a kis masszírt, és helyet cserélvén segítettem levenni a melltartóját, majd hátradőlt az ágyon. Gyönyörű cicijei vannak.
    Második kört kezdeményezte, azonban nem került rá sor, megelégedtem egy cicibámulós beszélgetéssel. Végül adtam egy cicipuszit és elmentem letusolni.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, asztalra letéve a telefonon megbeszélt egy órának megfelelő ajándékot.
  • Összkép:

    Végig azt éreztem, hogy csak rám figyel, mindezt könnyedén és rugalmasan teszi, úgy közben a részletek felett sem siklik el. Erotikus kisugárzása teljesen magával ragadott. Puszik után vidáman vettem utamat a villamos felé.
Happy Massage