• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon gond nélkül sikerült tegnap egyeztetnünk pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. GPS a házig visz. Gond nélkül volt parkolóhely. BKV kb. 200 méter séta.
  • Helyszín:

    Régi bérház, szépen kipofozott lakása,régi bútorokkal. A fürdőszobában zuhanykabin, többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Fiatal tinilány, kicsit erősebb csípővel, de nem kövér. A fotókon pontosan látszik, mire számítson az ember. Arca szép. Punci fazonra borotválva.
  • Action:

    Érkezésemkor fehérneműben és köntösben fogadott. Puszi és a bemutatkozás után a munkaszobába invitált. Rendeztük az ajándékot, majd kaptam egy száraz törölközőt és elmentem zuhanyozni.
    Visszatérésemkor fehérneműben, az ágyon ülve fogadott. Felállt és hozzám bújt. Az ágy előtt állva elkezdtem simogatni a testét, és próbáltam megcsókolni. A legsikeresebb próbálkozásom egy szájra puszi lett, így levágtam, hogy a csók nem lesz meg, mert nem vagyok elég szimpi hozzá. Nem szoktam erőltetni azt, ami nem megy, így inkább levettem a melltartóját és kicsit ismerkedtem a cicikkel. Szép nagy darabok, lehet markolászni őket rendesen. Ezután mondtam, hogy kíváncsi lennék a francia tudására és hanyatt feküdtem az ágyon. Ő betérdelt a két lában közé, és elkezdte a produkciót. Na az naggyyon jó volt! Először finoman életet lehelt a kis tesómba, majd elkezdte szépen alaposan járatni a száját a rúdon. Pár perc után lement a nyelvével nyalni a gátat és a golyókat, miközben finoman verte a farkam. Olyan erősen nyomta a nyelvét a gátamhoz, hogy arra gondoltam, ha engedte volna a csókot lehet felpasszírozta volna nyelvem a szájpadlásomra, ha akarja. :-) Így élvezkedtem jó hosszú ideig, majd kértem, hogy lovagoljon meg. A gumit a kezembe adta, egy kedves "segítesz?" kérdés kíséretében. Naná, hogy segítettem! Amint a havert felöltöztettem, nyeregbe pattant. Nagyon szűk a puncija! Így lovagolt rajtam közepes tempóban, majd gumi le és ismét a szájába adtam a kukacot. Pár percig még tartottam magam, majd a cicikre vertem az utódokat. Ezután beszélgettünk mindenféle témáról, majd kezdeményeztem a második menetet szintén franciában, de az idő rövidsége miatt itt nem sikerült másodszorra is kivégezni az ezredest. Gyors tus után az ajtóban még kaptam két puszit és távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre adtam az átlag mértéket. Tudott visszaadni.
  • Összkép:

    Cserfes, barátságos tinilány, aki pontosan tudja, mit kell tennie, hogy a vendég jól érezze magát.
Happy Massage