• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, de sokáig nem vette fel. Szerencsére visszacsörgetett kitartásomat látván, és nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves volt, korrekt, és jó volt hallgatni a hangját. Elmondta a lehetőségeket, Az általam kért időpont megfelelő volt a számára, de kérte, hogy aznap reggel küldjek egy megerősítő üzenetet. Megtettem és kaptam is választ, hogy szeretettel vár és persze a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Mivel kérte, hogy csak Úriemberek keressék, nem volt nehéz, a híres Úri muri írójának tere. Úgy gondolom mindenki tudja, hol van és milyen könnyű megközelíteni BKV-val, a parkolás szerintem bonyolult, és fizetős.
  • Helyszín:

    Bérház, a maga budai valójában liftezés és nyílik Ebi ajtaja. Kis előszoba és máris a fürdőszobában vagy, onnan közelíthető meg a nagyszoba. Rend és kellemes hangulat fogadott, valamint a beszélgetős kanapé és egy nagy ágy, ami később kiderült kellemes volt. A fürdő egy kis felújításra szorul, jönnek is hamarosan megcsinálni. Ebitől tudom.
  • Lány külseje:

    Már a képei is megfogják az embert, és amikor szembe találtam magam Ebivel, még zavarba is jöttem. Kezemben a virággal azt sem tudtam, hogy mutatkozzam be. Mintha " igazi " randira mentem volna, teljesen olyan volt amikor a kedveséért megy az ember, ha megyünk valahova. Nadrág, fehér pulcsi, ékszerek, smink, tökéletes összhangban. Nagyon jó érzésem támadt, tudtam, hogy jól fogom érezni magam.
  • Action:

    Leültünk a kanapéra és elég sokáig beszélgettünk, csókok, simogatások közepette. A keze bársonyos és örömömre végig fogta, simogatta a kezem, nagyon jó ráhangolás vette kezdetét.Szerintem, ha nem lett volna dolgunk, akkor még mindig beszélgetnénk. De az agy dolgozik és elvonultam a fürdőbe. Siettem, mert már akkor hiányzott Ebi. Visszatértemkor egy fekete, izgató egybe fehérneműben és combfixben fogadott, és egy kis időre elvonult a fürdőbe, hogy a lehető legfrissebb állapotban találjam a puncikáját. Én az ágyon epedve vártam, kényelmesen elhelyezkedve.Lefeküdt mellém és nagyon finoman elkezdtük egymás testét felfedezni. Édes cicije van, kedvemre való bimbókkal,illatos, bársonyos bőre, imádtam simogatni. A csókjai érzékiek és szeret is csókolni. Mivel a kedvencem a punci, kényeztetése elindultam a kis rózsás kelyhe kényeztetésére, szájjal és kézzel. Érzésem szerint élvezte, majd bemutatta, hogy mennyire szereti a franciásan kényeztetni a partnerét. Szóhoz sem jutottam, csak akkor, amikor éreztem, hogy így nem bírnám sokáig, és gumit kértem és kértem, hogy lovaglásban folytassuk. Kis idő múlva kérte, hogy forduljunk, mivel a klasszikus testhelyzetet szereti a legjobban. Én is szeretem, így tovább is bírtam, csodás szeretkezésünk végterméke a gumiban landolt. Semmi kapkodás, szépen, sokat beszélgetve, és simogatva egymást,nyugodtunk meg.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál kicsit nagyobb a mérték, de egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtam. Viszont szóba sem került a helyszínen.
  • Összkép:

    Amikor megláttam Ebit, tudtam, hogy jól választottam, amikor a szobában megláttam egy tárgyat, ami az én munkám szerves része, biztos voltam, hogy jó helyen járok. szeretkezésünk előtt, közben és után és most is érzem, hogy Ebi egy különleges, érzéki, Hölgy akit soha nem fogok elfelejteni. Köszönöm EBI a csodás lényedet.
Happy Massage