• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedves GeorgeBest!

    Köszönöm az őszinte szavaidat!
    Nagyon sajnálom, hogy csalódás ért velem kapcsolatban!
    Elkövettem egy hibát, amiből kiderül az, hogy mégsem vagyok annyira profi.
    Azon a délelőttön történt valami ami olyan hatással volt rám, hogy nem tudtam önmagam lenni. Azonban mivel le volt egyeztetve a randink,azt gondoltam nem tehetem meg h fél órával előtte lemondjam. Ez volt a legtöbb amit adhattam Neked, pontosan ezért mondtam az ajándék csökkentését amit nem fogadtál el.
    Úgy érzem Neked is, mint mindenki másnak a maximumot nyújtottam a rövidség ellenére.
    A köpködés elég nyilvánvaló szinte mindenütt ahol látsz rólam visszajelzést így nem tudom mi volt ebben olyan meglepő.

    Ui: ha mindenkinek ugyanaz lenne az istennője, valószínűleg a hosszú várakozási lista miatt mindenki maradna otthon.

    Ölelés!
    D

  • Egyeztetés:

    Egy kedves MT-sal egyéb témában történő levelezés után leinformáltam az Ő istennőjét és természetesen melegen ajánlotta nekem. Tegnap reggel aztán úgy alakult, hogy küldtem neki egy üzenetet, amire azonnal válaszolt is, és kora du. ott landoltam.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyű, kissé túl a Hungárián.
  • Helyszín:

    Semmi extra, a célnak megfelelő lakás, szép nagy ággyal, a falon tükörrel.
  • Lány külseje:

    Vékony, formás lány, nagy, természetes, enyhén gravitált cickókkal, extravagáns frizurával, számomra átlagosnak mondható arccal.
  • Action:

    Belépve kedvesen fogadott és én rutinos látogató lévén már dobtam is le a ruhákat. Fürdés után forró csókkal fogadott, majd én állva maradtam, Ő elém térdelt az ágyra és francia óra következett. Jó bő nyálasan, sok köpködéssel, ami azért nekem kicsit szokatlan volt, de a végére azért megszoktam. Közben a tükörből gyönyörködtem a formás popsiban és markolásztam is egy picit. A francia fekvő helyzetben folytatódott, majd a kölcsönösség jegyében én következtem és a szorgoskodásomat siker koronázta. Így hamar feladta az esőköpenyt rám pattant ás kőkeményen tolta magába a szerszámot. Szeretem a kemény meneteket, azért felülre kéretődzve én ugyanezt tettem, majd hátulról folytattam. Elég gyors ütemben haladtunk és már újra franciázott Dóri. Kicsit úgy éreztem, hogy már ki is akar végezni, ami persze nekem sem volt ellenemre. Mellém fektettem, a száját kitátotta és pedig ráélveztem az arcára. Persze ment mindenhova, szájra, arcra, testre. Szépen letisztogatott, kaptam egy pohár vizet és meglepődve tapasztaltam, hogy még csak fél óra telt el. Kaptam egy kis masszázst, fürdés és futás.
  • Elszámolás:

    Az átlag felett, egy átlagosan jó szolgáltatásért. Jelezte, hogy a gyors kivégzés miatt adjak kevesebbet, de ezt persze nem tettem meg.
  • Összkép:

    Kicsit felemás érzéseim vannak. Dóri egy igazán kedves, nyitott, figyelmes lány, aki mindent megtesz azért, hogy a vendég jól érezze magát. És én jól is éreztem magam. Viszont a sok istennő beszámoló után talán túl nagy várakozásokkal mentem, és az én megítélésem szerint nem egy Istennőt találtam, hanem egy korrekt szolgáltatót, aki minden nagyon jól csinált, de igazán extrát nem tapasztaltam. Így az ajándék is egy picit soknak tűnik.
Happy Massage