• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon rég benne volt a kedvenceim között, sajnos az ő időbeosztása nem nagyon kedvezett annak, hogy meglátogathassam! Párszor már telefonon beszéltünk, így nagyjából a lehetőségeket is ismertem. Előző nap megbeszéltük a délelőtt 11-et. Csak annyit kért, ha bármi közbejönne, küldjek egy SMS-t.
  • Megközelítés:

    Aznap pont légi parádé volt a városban, e miatt az egész belváros lezárták. Épp ezért nagy kerülővel, csak 3-4 perc késéssel értem az 1-es villamos végállomásánál lévő helyszínre. A Bécsi út és Vörösvári út metszéspontjánál áll az ottaniak közötti legmagasabb panelház. A ház mögötti parkolóban még voltak szabad helyek, a kaputelefon a Vörösvári úti oldalon volt. A 1-es villamoson kívül a Bécsi úton is járhat valamilyen közlekedési forma, de azt nem tudom!
  • Helyszín:

    Kisebb méretű garzon (én legalább is annak néztem), de a szoba eléggé tágas. Egyszerűbben berendezve, talán a fürdőszobára férne egy kis csinosítás, de ez atipikus panelfürdő eléggé nehezen tuningolható! Fogas és szobainas is volt a lakásban, tehát a ruhának bőven akadt hely, akármilyen ruhatárral érkezzen is bárki.
  • Lány külseje:

    A várakozással ellentétben ért meglepetés, különösképpen annak a tükrében, hogy a beszámolóiban nem mindenki áradozott az arcáról. Legtöbben a bomba alakját emelték ki, a ciciket, az arányos szép és hamvas testecskét. Én viszont kimondottan szépnek találtam az arcát is, különösen azokat a huncutkás macskaszemeket, amelyek a gyönyörű, mosolygó szájával együtt szinkronban viselkednek. Voltak azért még egyéb finomságok is, többek között a fanszőrzetből kialakított leszállópálya diszkrét sövényébe jólesett arcomat beletúrni.
  • Action:

    Amint beléptem az ajtón, és megpillantottam csepp kis fehérneműjében, ami nem fehér volt inkább talán kékes színű, nagyon vonzónak találtam. Egy pár mondat szóváltás után irány a fürdő. Az ágyon várt rám meztelenül. Gyengéden az ágyra invitált és kérte, hogy kényelmesen feküdjek le. Ő pedig a piercinges francia tudását mutatta be. Nekem bejött különösen az nézés, amit művelt, azokkal a szemekkel, még most is magam előtt látom, nagyon vadító! Nemsokára gumit húzott és guggolva vette kezelésbe a farkam. Ez tuti, ahogy felettem, könnyedén mozgott, én pedig csak moziztam, nem semmi látvány. Rá is ébredtem, így bizony hamar véget érhetek. A látvány és az érzéki gyönyörű szemek gyorsan kivégezhettek volna. El is határoztam legközelebb agyban is jobban felkészülök, nem számítottam ennyi erotikus kisugárzásra. Ezután misszionáriusban folytattuk, így már jobban kontroll alatt tudtam magam tartani. Később az ágy sarkánál hátulról támadhattam. Olyan érdekes pozícióban volt, hogy a fejét kissé visszafordítva, de az ágyra téve nézett vissza rám, hát ez is egészen szexi, mit ne mondjak, arról nem is beszélve, az a kis popó, vékony derék. Folyamatosan csak koncentrálnom kellet, hogy el nem durranjak. Néha-néha menet közben megkérdezte szeretem-e, ha golyókat és környékét simogatja, hát persze igen, volt a válasz. Majd újra előröl csináltuk és még egyszer megcéloztuk az ágy sarkát, de aztán mégis felkeveredtünk az ágy közepére, ahol már tényleg nem voltam képes ellenállni. Itt ért a vég, egészen mélyről jövő állatias ösztöneim így törtek a felszínre. Még beszélgettünk egy keveset, amikor rákérdeztem az időt, mire megnézte az órát és konstatáltuk, hogy már azt bizony túlléptem. Azt is megbeszéltük, hogy elkövettem egy hibát is, én ugyanis szerettem volna csókot, de ezt az elején nem jeleztem. Ő pedig arra különös gonddal ügyel, hogy a vendég kérését tartsa mindig szem előtt, olyat sose tenne, amit esetleg a vendég nem kérne, tényleg elég kínos volna, ha valaki visszautasítaná! Tehát a néma gyereknek anyja (Amira) se érti a szavát!
  • Elszámolás:

    Így, mivel a csókot akaratomon kívül megspóroltam, a pesti átlag alatt bőven, de csókkal is csak egy picivel felette. Az asztalkára tettem.
  • Összkép:

    Nem is tudom, hogy írjam, hogy korrekt legyek. Igazából a csók hiányzott az élményhez, de hát azt pedig én hibáztam el. E miatt ingadozok a jó és nagyon jó között. Mivel megbeszéltük, hogy ezt legközelebb bepótoljuk, én is megelőlegezem Amirának a nagyon jó minősítést. Egyetlenegy megjegyzést tennék csak, azt is inkább a lakásnak szól. Amira ennél egy sokkal nívósabb lakást is megérdemelne!
Happy Massage