• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága egyetlen Ayrton, vagy fogalmazhatnék úgy is, drága Takikám! :)
    Örülök hogy végre személyesen is megismerhettelek!!! Egyszer mindennek eljön az ideje, mint hogy most ennek is! :) De jobb később mint sose! :) Nem igaz? :)
    Amint már említettem, nagyon nagyon jól éreztem magam veled, s nekem is szinte már olyan volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. (És valóban... Lassan 1 éve. :D) Semmi feszengés, semmi zavarba ejtő momentum nem lehetett, s ezért is volt olyan jó, amilyen.
    De legközelebb ne görcsölj rá túlságosan, mert én is szeretek egy kis sikerélményben részesülni! :D Majd kapsz egy kupica pálinkát ha már ez most így kiment a fejemből... (Szánom-bánom)
    Remélem lesz folytatása mi kis telenovellánknak, s akkor..... ;) Tudod mi vár Rád! ;)
    Addig is puszillak, ölellek, csókollak...
    A te szerető "hitvesed": Lenke :)

  • Egyeztetés:

    Nikivel lassan 1 éve tartjuk a kapcsolatot az oldalon, az utóbbi időben napi rendszerességgel húztuk egymást nap mint nap!:) Három a magyar igazság, végre összejött a randink, az előző kettő, sajnos miattam maradt el.:( Minden formában leegyeztettük a randinkat, levélben, online módon, és a telefon adta lehetőségeket is kihasználtuk.
  • Megközelítés:

    Vonattal utaztam, ráértem, és kíváncsi voltam a 4-es Metróra is, így későbbiekben ezzel közelítettem meg a címet. Onnét már csak laza 5 perc séta Niki lakása.
  • Helyszín:

    X emelet, pici de otthonos lakás, enyém se nagyobb. Minden volt ami a randihoz szükségeltetik, több tusfürdő volt választék, szájvíz, s a hálóban nagyon kényelmes franciaágy.
  • Lány külseje:

    Wáóóó egy nagyon dögös szőke lány várt az ajtó mögött, fekete szinű fehérneműben!:)
    (Nem lilában Nogod kolléga, ez most nem jött be!!!:)
    Nagyon hasonlít egy volt munkatársamra az arca, nagyon bejött, és így kiengedett hajjal még szexibb mint a fotókon, pedig azok sem semmik! Nagyon arányos a testalkata, néhány testékszer is díszíti testét, tetoválása is van puncija felett!:) Külön említést érdemelnek gyönyörű, nagy mellei!:) Azt hiszem ekkora természetes mellekhez nem is volt még szerencsém. Remélhetőleg kellő figyelmet fordítottam az ikrekre, de majd erre a gazdája úgy is reagál majd!:)
  • Action:

    Lentről hívtam és megkapva a kódot már mehettem is felfelé. Ajtónyitást követően, bemutatkozás, s cipőimet levetvén, már beljebb is tessékelt. Átadván kisebb ajándékomat is, néhány percet dumáltunk tök közvetlenül. Kis bestia egy lila törülközőt akart a kezembe nyomni, ezzel küldött volna fürdeni, de én mondtam, nem vagyok ezzel hajlandó..:)))))) Kaptam is egy szép nagy zöld törülközőt, egyből boldogabban igyekeztem a fürdő felé. Szóval a háború elkezdődött!:)))))

    Zuhanyzást letudva ő már az ágyon várt szexi fehérneműjében, frissítőt is odakészített az asztalra nekem, kis előrelátó......:) Puszikkal ismerkedtünk, próbáltam volna csókot lopni, de ő folyamatosan incselkedett velem, birkóztunk egy sort, s a végén hagytam magamat alulra kerülni. Egyből rám ült, folyamatosan simogattuk egymást, haraptuk egymás száját érzékien, s már néha követelőző nyelvét is éreztem a számban. Csókolni akartam, de ő folyamatosan csak húzott, nem baj hálából meg is csiklandoztam közben, szóval elvoltunk!:)) Nem kerülhettem el sorsomat, végig simogatta testemet csókolt mindenhol, s csak hamar a szájába is kerültem!:) Játszott, húzott, folyamatosan nagyon erotikusan franciázott nekem, végig a szemembe nézett, mondom én hogy bestia!!:)) A környékével is foglalkozott kézzel, nyelvel is, többször is megtapasztalhattam hogyan tüntet el teljesen! Cicijeit is bevonta a kényeztetésembe nagyon profin, fantasztikus érzés, látvány volt végig!!!:) Nagyon élveztem, mondani sem kell, de már én is akartam őt csókolni, simogatni mindenhol!:) Csókolóztunk folyamatosan, csak elértem célomat, megtette hatását a csiklandozásom..:) Kezeimmel is hamar felfedező útra indultam, hamar meg is álltam melleinél. Levette melltartóját, így szabadon garázdálkodhattam kedvemre!:) Nem is tudtam betelni az ikrekkel, jó sokáig el is időztem odafent. Persze egyre lejjebb is csúsztam csókjaimmal, és a bugyi levétele után, picit húzva őt, direkt körbe csókolgatva pont a lényeget hagytam ki..:) Magamnak sem vagyok ellensége hamarosan punciját kényeztettem, eleinte csak nyelvvel, de amikor láttam rajta hogy már nem itt jár, ujjamat is becsúsztattam, és azt hiszem végig a csúcs közelében tudtam tartani őt, s idővel orgazmusban is tudtam részesíteni, talán nem is egyben.:) Hagytam hogy kipihenje magát, ezután ismét a szájába kerültem izgatott, kézzel cicivel is, és gumihúzás után felülre kerekedett kérésemre. Hamar eltüntetett teljesen és nagyon szenvedélyesen változtatta az ütemet rajtam. Végig csókolóztunk közben simogattam gyönyörű melleit, s ahogy éreztem, ismét nagyon jól érezte magát fölöttem, s jó volt hangjait a fülemben érezni. Többféle képen is meglovagolt, szóval több repertoárban is otthon van, nagy nagy örömömre!:) Váltottunk, hátulról támadtam őt, ő fekve maradt, s igy hatoltam be, kedvencem ez a póz. Jól kiélvezkedtük magunkat így is, s a végén szemből folytattuk még egy kis ideig, végig csókolózva simogatva egymást!:)
    Ezt követően gumit lehúzván ismét a szájába kerültem, ismét kaptam egy fantasztikus, mélytorkos franciát, bevetett mindent, hogy kivégezzen, tényleg koncentráltam én is az orgazmusomra, de már így is jócskán túlléptük az időnket, és nem akartam pofátlanul visszaélni a vendégszeretetével, de nem az ő hibája hogy nem tudtam elmenni, mert lehet én stresszeltem rá a végére!:) Ő mindent megtett értem, szavam nem lehet!:) Még picikét dumcsiztunk és a klímát próbáltuk beüzemelni, nem is tudom talán fél sikerrel. Fürdés és búcsú puszikkal fűszerezve!:)
  • Elszámolás:

    Még a randi legelején helyeztem el nem is tudom mi alá a szekrényen, többet adtam, de jóval tovább is maradtam, így éreztem korrektnek!
  • Összkép:

    Mint írtam nagyon régóta húztuk egymást, így szinte már ismerősként találkoztunk!:) Randink így végig nagyon vidám hangulatban telt, szinte úgy éreztem magamat nála mintha mindig is ismertük volna egymást!:) Élveztem e randi minden percét minden pillanatát és mindez Niki személyiségének köszönhető!:) Egy nagyon vidám, szexi tündért ismertem meg személyében, aki nagyon ért a férfiak nyelvén, s aki nagyon tudja hogyan kell tűzbe hozni bennünket!:)
    Ajánlom őt minden kedves normális úriembernek!

    Drága Lenkém!:)

    Köszönöm hogy megismerhettelek végre személyesen is!:) Csodálatos lány vagy!:)

    Csókollak!:)
Happy Massage