• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem egyik délután. Elsőre sikerült vele beszélnem. Kedvesen tájékoztatott, és kb egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Lehel útról nyíló kis utca, én a ház előtt tudtam parkolni, amúgy fizetős.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, tudtommal több lány is rendel ebben az épületben. Régebben én is voltam itt másnál. Lola egyedül dolgozik, egy minden igényt kielégítő szép lakásban. Fürdőkád, több tusfürdő, szájvíz, puha törölköző. Minden rendben. Nappaliban kényelmes franciaágy.
  • Lány külseje:

    Rózsaszín icipici tanga, és hozzá illő melltartó volt rajta, mikor beengedett, szintén rózsaszín platformos magassarkúban. Dögös volt nagyon! Lolának bájos arca van, egyenes hosszú selymes haja, szép barna bőre mint a bársony. Cicik tenyérbe illőek, pici érzékeny mellbimbókkal. Popsi kerek, kemény. Egyszóval, nagyon jó NŐ!
  • Action:

    Tisztálkodás után az ágyra ültem, magamhoz húztam, és elkezdtem felfedezni csodálatos testét. Az ágyra dőltünk, érzékien csókolóztunk. Nagyon jó Lolával csókolózni, teljesen átadja magát a kényeztetésnek. Kiszabadítottam a kis textilekből, és megkerestem szép kis cunciját. Nagyon szép, ápolt, könnyen izgalomba hozható. Nyelvemmel, és ujjaimmal párhuzamosan munkálkodva kis idő múlva sikerült egy kis örömet szereznem. Imádtam ahogy elélvez.
    Ezt követően ismét csókolóztunk, majd gumit kértem, és Lola kezdett a szájával kényeztetni. Nagyon érzéki, beleélős franciát kaptam, látszott, hogy szeret így is örömet szerezni. Mikor már elég volt, kértem üljön bele, fantasztikus volt ahogy mozgott rajtam. Nem fáradt el, mindenféle variációt kiélveztünk ebben a pózban is. Átfordultunk PM-ba, közben végig csókolóztunk, nagyon édes a csókja. Nagyon jó érzés volt érezni a selymes bőrét a testemen. Ez után javasolta, hogy jöjjek hátulról, szerintem ez a kedvenc póza Lolának. Elég heves tempót diktáltunk így is, jól kimelegedtünk. Volt hogy hason feküdt, volt hogy én térdeltem egy lábon. Gyönyörű volt a popsija, és a kecses háta is ebből a szögből. Mikor már jól elfáradtunk, megmutatta hogy lehet spriccelésig izgatni a punciját. Bepucsított, megkaptam az instrukciókat, és pár perc heves kézimunka után sikerrel jártam. Hatalmasat élvezett Lola. Fantasztikus élmény volt!
    Kis regeneráló pihi után újból, benne voltam, de mivel már kezdett lejárni az időm, és mivel nem szerettem volna visszaélni vendégszeretetével, lovagló pózban élveztem bele a gumiba. Hihetetlen jó volt vele lenni, végigszexeltük az egy órát. Alig bírtam lábra állni.
  • Elszámolás:

    Én előre szoktam adni, mértéke átlagos, nagyon jó értékarány.
  • Összkép:

    Lola egy igazi nagybetűs Nő! Nagyon érzéki, kedves, élvezi az együttlétet. Legszívesebben elrabolnám, és megtartanám magamnak örökre!
    Köszönöm Bébike!
    Imádlak!
Happy Massage