• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves Rob69!
    Köszönöm szépen ezt a pazar beszámolót!
    Örülök,hogy ilyen jól érezted magad!
    Várlak vissza sok szeretettel!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, először délelőtt h érdeklődjek dolgozik e / mennyire szabad még este, majd délután többször is kommunikáltunk sms-ben. Én Bp-en voltam egy rendezvényen és nem tudtam h mikor végzek, csak annyi volt biztos részemről h eléggé a 'műszak idő' vége felé tudok Mesihez menni, d nem tudtam h pontosan mikor érek oda. Talán azért mert már ismerjük egymást régebbről, de rugalmasan és könnyen tudtam sms-ben is időpontot egyeztetni, illetve módosítani az eredetileg megbeszélteken.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, fejből tudom az utat. marnia part, parkolni könnyű, mindig van hely. BKV van a közelben.
  • Helyszín:

    Mint említettem Marina part, ennek megfelelően nagyon fullos kívül és belül, a lakás további berendezései is nagyon igényesek. 5 csillagos a környezet. A Szobában van tatami é masszázs asztal is, füstölő, hatalmas tükör, szobainas, hangulatvilágítás, bőrfotel. A fürdős is az előzőeknek megfelelő. Fürdés egy függönyös kádban, tusfürdő választék pazar. Szájvíz , kispohár szintén ott figyel ;) Hőmérsékletre szintén figyelnek, h amikor pl kijössz a zuhanyból akkor se fázz stb.
  • Lány külseje:

    Úgy látom Mesinek egyre jobbak a kitett képei, ezekhez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni, 100%-ban visszaadják a valóságot. Eszméletlen bomba milf, de ugye élőben még jobb mint a képeken. A szép arcot nem látjuk csak a képeken, de megnyugodhat mindenki, Mesinek tényleg szép arca van. Annyit még itt kiemelnék h Meskónak a szeme és szája igényesen tetovált. Én nem vettem észre a különbséget h ez smink v tatoo de ő mondta h ez nem smink :)
  • Action:

    Érkezéskor puszi, ölelés (én már éreztem a felkeményedést), Mesi egy szupersexy hálós ruhában fogadott ami olyan h van is rajta valami meg nem is, én ettől már (tudatában h hamarosan szedem le róla) szét is mentem :D majd be A Szobába. Két levezetéses programot kértem középen masszázzsal. Először fürdés (Mesi már érkezésem előtt lezuhizott), törcsi, szájvíz, majd be a szobába: szóval Mes ott várt, lehúztam róla ruhát, majd kényelembe helyezkedés a tatamin és kemény francia óra vette kezdetét. Kérésemre kemény, erős és gyors, sok kezezést tartalmazó franciát kaptam, amit Mesi olyan tökéletesen csinál, h csillagokat láttam közbe (nem vicc :D). Majd feltérdeltem és ez folytatódott egy nekem térdelő neki ülő pózban, közben masszázs a golyszacsaládnak. Hol átvette csak kézre hol vissza száj is kéz is, közben finom puszik.. mikor éreztem h már annyira jó h paradox módon nem bírom/akarom tovább akkor felálltam két lábra és pornós kivégzés a csodás cickókra. Még meg is jegyezte h jött anyag rendesen... pedig nem voltam különösebben tele, csak ekkora izgalom hatására sztem minden kijött :) ezek után kis takarítás, majd masszázs, közben beszélgetés. erre a köztes 'pihire' sok idő nem jutott mert azért az első akció nem volt rövid, szóval sztem 10 percnél többet biztos h nem pazaroltunk el a masszázzsal :) a kis feltöltődés után 1 pohár víz és jött a második forduló, ami egy kevesebb kézimunkás, bőnyálas franca volt, itt én végig álltam és a szokásomhoz híven a végén testre élvezés. Ezek után takarítás, fürdés, kis beszélgetés (végre tudtam beszélgetni :D eddig máson járt az eszem) Aztán a végén fájdalmas búcsú :) ölelés , amibe még Mesi bele is roppant kicsit ;) Majd még a zsibbadó felejthetetlen érzéssel utazás haza..
  • Elszámolás:

    Asztalra, a gyertya majdnem megégette :) szokásos Bp átl,
  • Összkép:

    Akinek nem a csont-bőr és a teenage feeling a kedvence az Mesinél visszajáró lesz. Igazi Nő, barátnő és igazi MILF feeling, kedves és kellemes társaság. Nagyon ajánlom mindenkinek de vigyázzunk rá, inkább igényeseknek ajánlom. Most is felizgatott rendesen h megírtam a beszámolót, biztos h hamarosan megyek vissza ;)
Happy Massage