• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Kedves!
    Örülök a beszámolódnak!
    Leginkább azért, mert elfelejtettem az emailem odaadni a számod meg elkavarodott :)))
    Örülök hogy jól érezted magad! Igazán izgalmas volt nekem ez a fotózásos dolog... és tetszettek a dicséretek.... szeretem ha dicsérgetnek.
    Elküldöm privibe a címem!
    Csókol Mistyke!

  • Egyeztetés:

    Több napon keresztül próbáltam telefonon elérni. És mint mindig, utoljára sikerült. :)
  • Megközelítés:

    A tökéletes hely, egy pesti ember 2 naponta egyébként is arra jár. A lakás a Vígszínház közelében van, tömegközlekedéssel ideálisan elérhető. A parkolás természetesen fizetős és a parkolóhely is kevés.
  • Helyszín:

    A lakás a cél szempontjából tökéletesen felszerelt. :) Választható a szoba franciaággyal, de én inkább a nappalit választottam fotellel, kanapéval, ággyal. Nem egyedül van a lakásban, de a többiek diszkréten bújócskáztak előlem. A tusfürdő mániásoknak üzenem, hogy van kellő választék.
  • Lány külseje:

    Hát az tökéletes!!! Rangomnál fogva láthattam előtte a kitakarás mentes képeket. Mistyke pont úgy, vagy talán még egy fokkal jobban néz ki a valóságban, mint a képeken. Csodás alkat, a cicik szilikonosak, de pont ideális méretűek (kérlek beszéljétek le a nagyobbításról). Darázs derék, csodás popsi, úgy ahogy van számomra tökéletes.
  • Action:

    Egy órát terveztem, de két óra lett belőle. Már amikor az ajtóban fogadott lehidaltam a látványtól, nem bírtam betelni gyönyörű testével. Fotózással kezdtük, ami persze plusszos, de az emlék ennél sokkal többet ér. Mint egy igazi modell, szinte nem is kellett irányítani, egymás után változtatta a pózokat, ami az ezredest is közben rendesen hadrendbe állította. Amikor lekerült a szexi ruha már nem is bírtam tovább, kicsit kényeztetnem kellett gyönyörű punciját. Ezt követően olyan one woman show-t mutatott, amit ismételt extra fejében mindenképp meg kellett video formájában örökítenem. A szemlélődés után aztán be kellett segítenem és elmondása szerint a csúcsra is juttattam, amit közben én is éreztem, és a végén ezt meg is erősítette. Ezt követően jött az én kényeztetésem, amit egy tökéletes orallal abszolvált. Ezt követte egy kis pihi, egy kellemes beszélgetés az ágyon összebújva, simizgetéssel, csókokkal fűszerezve. A másik nekifutást az ágyon kezdtük, a sapkát a szájával helyezte fel. Túl sok pózt nem próbáltunk ki, mert hagyni akartam a következő alkalmakra is meglepetéseket, most is a szájában lett végem. Semmi passzivitást nem éreztem, sőt ő volt az aktívabb, ugyan ki nem mondta, de sugallta, hogy na mi lesz már.
  • Elszámolás:

    Korrekt, telefonon említett pesti átlag, extrák is normál ajándékért. Előre adtam a tervezett egy órát, a végén a hosszabbítást.
  • Összkép:

    Number one számomra, igaz nem vagyok egy rutinos róka, de nekem nem kell több, ez a versenytársakra nézve szomorú, mert maradok hű rajongója. Kérdés, hogy akkor miért nem felejthetetlen? Mert a rendszer nem engedi, hogy azzá tegyem. Kérlek vigyázzatok rá!
Happy Massage