• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Atixxx! :)
    Köszönöm szépen ezeket a szép és dícsérő szavak, én is nagyon jól éreztem magad Veled!
    Remélem hamarosan folytathatjuk kis kalandunkat, szívesen visszavárlak bármikor! :)
    Addig is vigyázz magadra, puszikák ide-oda.... ;)
    Cupp cupp :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre nem értem el, de visszacsörgött, és innen már könnye ment, pár órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Telefonban csak a környéket adta meg, részemről gépjárművel amit a közeli rendelő parkolójában hagytam. Könnyű parkolni, akár közelebb is és a BKV is jól teljesít a környéken (akár a 4. metró megtekintésével is:). Helyszínre érve telefonban kaptam a pontos címet, ami könnyen megtalálhat (igazából három számot kell megjegyezni - házszám, kapucsengő, emelet - most is tudom:)
  • Helyszín:

    Helyszín elfogadható, régebbi panel, amúgy tiszta, rendes stb. de az idő már megrágcsálta. Nem ragozom, nem lakást mentem venni....célnak megfelel:)
  • Lány külseje:

    Liftből kilépve pont szemben ajtó nyílik, mögötte kissé rejtve Niki. Pont mint a képeken, kis fehér babydoll, szeme nevet, közvetlen tünemény. Szemkontaktust nehéz tartani, a cickók eszméletlenek, pedig nekem pont azok a szemből nevetős képek tetszettek a legjobban - mondjuk élőben is ilyen, így nem csalódtam, sőt!
  • Action:

    Vetkőzés előszobában, majd balra be hozzá. Hihetetlen cserfes, nevetős tündérke, egy pillatanig sem éreztem magam zavarban (remélem Ő sem:). Közelebbi ismeretség az ikrekkel (nevük is van, és a gazdi is igen büszke rájuk, tegyük hozzá joggal), majd el egy gyors fürdésre. Visszaérkezéskor folytattam az ismerkedést, és megszabadultunk a feleslegesnek ítélt (minden) ruhadarabtól. Igyekeztem felderíteni minden részletet rajta, amit jól fogadott. A mellek tényleg külön fejezetet érdemelnek, azt hiszem ilyen feszes és hatalmas melleket még nem láttam, és lent is várja egy kis meglepetés az embert. A csodás kis kehely is fel van ékszerezve, érdekes élmény volt ezzel együtt ..... huhhh. Kis kényeztetés után Ő is kezdeményezett, így 69-ig jutottunk a számolásban (percben is majdnem:). Franciája igen változatos, lágy, foglalkozik mindennel (mellek is fontos szerepet kapnak!) és nem akar kivégezni, az én ténykedésem apró sóhajok, remegések jutalmazták. A vége felé, azután mondta hogy nyeregbe pattanna, amit csak támogatni tudtam (szemből a himbálódzó mellek és a nevető szemek tényleg igézőek:), bár így már nem sokáig bírtam, hamar befejeztem, lehet hogy Ő is? Kicsit még hozzám bújt, beszélgettünk, de én már sejtettem hogy időnk végére értünk, és nem szeretem feltartani a tündérkéket (részéről semmi TP, még óra sincs kirakva).
  • Elszámolás:

    Korrekt, szokásos átlag az előzetes infók alapján. Asszem nincs semmi extra, így egyszerű és nagyszerű.
  • Összkép:

    Niki tényleg tündéri csajszi, vagyis inkább igazi nőci, nagyon közvetlen, arca és nevető szemei élőben még jobban megfogtak (meg persze az ikrek:)). Részemről nagyon jól éreztem magam, remélem Ő sem fog tiltakozni alkalomadtán az ismétlés ellen:))) Köszönöm!
Happy Massage