• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Nagyon köszönjük a beszid! :) Nagyon jól éreztük magunkat Veled!Reméljük még találkozunk!Csókjaink

  • Egyeztetés:

    Hétköznap délelőtt hívtam telefonon, rögtön elértem és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Rákérdeztem hogy a két lányos lehetőségre ( NANCY-vel ), és mivel nagyon tetszett amit mondott, ezért úgy döntöttem hogy meglátogatom a két hölgyet. Kaptam 1,5 órás határidőt hogy a helyszínre érjek.
  • Megközelítés:

    13 kerület, jól megközelíthető környék. Parkolni nem lehet mindig könnyű, de szerintem nekem szerencsém volt, találtam a közelben helyet. Egyszerű volt.
  • Helyszín:

    Egy régebbi, de rendezett társasház, könnyű bejutással. A lakás viszont abszolút modern volt, szinte már luxus körülmények voltak. Előszobából nyílt a fürdő, majd abból a masszázs helyiség. A fürdőben zuhanykabin ami hatalmas volt, tiszta igényes. Fürdő OK, lehetőségek rendben.
  • Lány külseje:

    Minden alkalommal, amikor először megyek egy helyre, akkor nagyon izgulok, hogy mi vár rám. Mennyire adja vissza a fotók a valóságot? Most is megvolt bennem ez az izgalom, de miután kinyílt az ajtó két kifogástalan szépség fogadott. Nem akartam hinni a szememnek, mivel a várakozásaimat felülmúlta amit láttam. Ezen túl, mint utóbb kiderült, hogy a hölgyek nem csak a szépségükkel tudják rabul ejteni a férfi népet, hanem kedvességükkel is. 5 csillagos, full extra kategória.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején tisztáztuk a feltételeket, ami annyit tett hogy 1,5 órát maradok, és elején végén levezetés, a kettő között pedig masszázs. A masszázs nem volt az az igazi sport masszázs, mivel mindvégig incselkedett a két hölgy egymással is, és velem is. Mondanom se kell, hogy ennek hamar megvolt a hatása. A masszázs alatt csak bugyi volt rajtuk, de könnyen lekerült róluk. Annyira jó volt minden, ami ezalatt történt, hogy annyira zavarba jöttem, hogy ezt nem igazán tudtam leplezni, egyszerűen frenetikus volt a két hölgy együtt.
  • Levezetés:

    Mint ahogy már említettem, levezetés masszázs levezetés sorrend volt. A levezetés olajos masszázzsal, kézzel kezdődött, majd hirtelen átment érzéki franciába. Mondanom se kell, hogy amikor két ilyen szépség egyszerre foglalkozik az emberrel, na az nem semmi. Egyszer mindenkinek ki kell ezt próbálni. Számomra egy túlfűtött erotikus kaland volt az egész, nem volt semmi, az már biztos. Egy kicsi negatívum számomra az volt, hogy próbáltam finoman jelezni a kölcsönös francia igényemet, amit nem sikerült abszolválnom, de könnyen lehet hogy nem voltam elég határozott. De a lényeg, hogy egy hatalmas és profi erotikus élménnyel lettem gazdagabb.
  • Elszámolás:

    Nem illik ilyenről beszélni, de az biztos hogy érték arányos a dolog.
  • Összkép:

    Aki két fiatal, kifogástalan bombázót keres, akik mellesleg rendkívül kedvesek, és nagyon lelkesek azoknak ajánlott. Csúcs az érzés, abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage