• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő veszi fel a telefont, az első alkalommal kérte, hogy hívjam vissza, majd másodszorra megbeszéltünk egy időpontot,és fél óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval és tömegközlekedéssel is jól elérhető, ingyenes parkolás, hely is volt.
  • Helyszín:

    Mivel már jártam ott tudtam, hogy mire számíthatok.Társasház első emeleti lakása, iroda-ként funkcionál. Most is ketten voltak, de csak vele találkoztam.A fürdőszoba átlagos, rengeteg tusfürdővel. A vizet a kád előtt elfelejtették feltörölni,és a törölköző méretén növelni kellene, mert ez nem felel meg két zuhanyozásra.Tudom így kétszer annyi fér be egy mosásba, ez gazdaságosabb.
  • Lány külseje:

    Anettka a képeknek megfelelő, nem soványka,szép bőrű, ápolt lány. A masszázs esetén én ezt az alkatot előnyben részesítem...
  • Erotikus masszázs:

    Ledobálta a ruháit, mindössze egy bugyika maradt rajta,ez így rendben is volt. Kifejezetten kértem hogy a legerősebb fokozattal indítsunk, mert azt szeretem. A bokámtól indult, haladt felfelé, vádli, combok, fenék, és bár 10-es listán én csak 5-ös erősségnek tapasztaltam, olyan jó technikát alkalmazott, hogy úgy tűnt néha mint ha több kéz lenne kettőnél. Gyakorlatilag nem túl erősen, de intenzíven masszírozott kb.35-40 percig. A fenekemnél sokat időzött, de nem tévedtek el a kezei közben, pedig ez jól esett volna. Tükör nincs, így a látvány élménye elmaradt.
  • Levezetés:

    Fordulás után, mivel nem volt a masszázs közben erotikus elkalandozás,én egészen nyugalmi állapotban voltam. Finoman elkezdte nyalogatni a golyóimat, és közben a farkamat simogatta, ami meghozta az eredményét, egészen kemény lettem. Majd finoman szopogatni kezdte a makkomat. Ekkor kértem, hogy térdeljen elém, mert úgy szeretem, és próbáltam egy kicsit mélyebben élvezni a meleg kis száját, de ez nem tetszett neki, és rövidesen visszaparancsolt a masszázságyra. Szót fogadtam. Itt a kezeivel folytatta a farokmasszázst, és a melleire irányította a bőséges eredményt. Szerintem meglepődött a mennyiségen, mert gyorsan otthagyott, és letörölgette magát, nehogy lecsöppenjen valahová a nedű. Majd engem is letörölgetett, és pár üres mondat után mentem zuhanyozni. A franciából így csak ízelítőt kaptam, nem volt emlékezetes.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint. Már zuhanyozás előtt kérte, ami engem nagyon zavart, de mivel még nem találkoztunk, nem haragszom, megértem.
  • Összkép:

    Összességében az érték arány számomra elfogadható, kaptam egy elég jó masszázst, és egy gyenge franciával fűszerezett kézi levezetést.
Happy Massage