• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedves Uram!
    Köszönöm szépen az értékelést!
    Örömmel tölt el, hogy ismét jól, sőt sokkal jobban éreztük egymást! :)
    Kíváncsian várom a folytatást!
    Csókok!
    D.

  • Egyeztetés:

    Húsvét után, kipihenten,szerda reggel hívtam,azonnal elértem, megbeszéltük, hogy 30 perc múlva ott vagyok nála.Pontosítottam a házszámot,és adtam egy kövér gázt...
  • Megközelítés:

    Kellet is, mert a város másik végéből startoltam, reggeli dugó, és az az átkozott troli a cél előtt,minden bokornál megáll, és nincs lehetőség lehagyni, pedig már feszített a vágy...Egyébként csendes utca ingyenes parkolás, és troli is jár!!
  • Helyszín:

    Tiszta kis lakás,sarokkád, tusfürdők etc, de kit érdekel ha megpillantja Dórit! az akció helyszínén csendes ágy,kényelmes, de megint csak harmadlagos, ha meglátod a Leányt...
  • Lány külseje:

    A Leány? Fantasztikus! Egy mini ruhában nyitott ajtót ami alatt nem volt melltartó, így a frenetikus cicik szabadon mozoghattak,követve gazdájuk gazella mozgását. A bimbók majd kiszakították a textilt. Necc harisnya, magassarkú.Egyszóval: tutajos,szép arcú,magas karcsú nőszemély,elképesztő cicikkel.
  • Action:

    Belépéskor forró csókváltás, szobában azonnal levetkőzök,gyors tus, majd vissza törölközőben.Újabb csókok, majd hanyatt döntöm,és meglepi...bugyi sincsen! Azonnal elkezdem nyelvemmel kényeztetni fenséges, illatos, ízes punciját, különös odafigyelésre a csiklóra.közben Dóri lábával masszírozza a katonát, aki a massz,és az egyre erőteljesebb hangok hatására ütemesen lépkedett előre a ranglétrán az ezredesi rangig. Ekkorra már bevittem az első találatot, majd azonnal gumit kértem és kaptam, rögvest doggyban kezdtünk neki.Végig próbáltuk a főbb poziciókat, majd lovacskázás közben 2:0 oda. Gumi le, ezredes kőkemény, ágaskodik,várja,és kapja a köpködős, bőnyálas, néhol mélytorkos franciát,miközben gyúrom a ciciket...Újra beöltözik a harcos,roham szemből lábak lent,fent szét, össze majd gumi le, ezredes a cicik között a szájban, ki be, köpködés,és a végén zárótűz a cicikre, és messzi távolba a párnára is.Most is beleborzongok, és keményedek.Kenegetés, lenyugvás, ledőlés.Víz, tartalmas beszélgetés, időm lejár,udvariasan zuhi,búcsú csókok, majd ki az utcára, be az autóba pici relax, majd go, és telefon és rohanás.
  • Elszámolás:

    A múltkori, iparági átlagnál hajszállal magasabb, de minden földi jót tartalmazó csomag(exclusive popó, de az engem nem érdekel)a mécses alá helyezése, megjegyzés nélkül, ex post.
  • Összkép:

    Nem véletlenül mentem vissza, az első látogatást is 5-re értékeltem,de ez most csillagos 5-ös volt.Igazi Úrinő igazi Uraknak! Kéretik rá vigyázni!
Happy Massage