• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Szia Drága Petya.3x!

    Köszönöm a beszámolót!
    Annyi lenne a hozzá fűzésem, hogy a franciám azért volt visszafogott, mert
    elég nagy és vastag a szerszámod :)
    Láttam már nagyot, de ilyet még nem!
    Ennél jobban nem tudtam volna franciázni! :)
    További szép napot!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztettünk, mivel nekem a telefonálás néha nehézkes. Időpontot már online bejelentkezéssel kértem, amit elsőre el is fogadott.
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon egyszerű. Metrótól pár perc séta. Parkolásról nem tudok mit mondani, mert nem igazán figyeltem meg.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, rendezett. A szoba ugyan kicsi, de ami fontos az benne van. A fürdő is tiszta. Van zuhanyfüggöny, kilépő és többféle tusfürdő illetve szájvíz is.
  • Lány külseje:

    A fotókon ő van, de egy kicsit husibb. Ez engem nem zavart, mert tetszett hogy volt mit fogni rajta. Csak tetkó retusálás van. Bőre szolizott, arca szép. Egyszóval csinos lány. Fogalmam sincs miben fogadott, mert a szemem rátapadt a fantasztikus cickóira.
  • Action:

    Érkezés után be a szobába. Kaptam egy kis frissítőt, átadtam az ajándékot, aztán gyorsan el a fürdőbe. Visszatérés után lefektettem az ágyra és nekiestem a ciciknek, majd kis idő múlva elindultam a testén dél felé. A fincsi, borotvált puncijánál elidőztem, aminek meg is lett az eredménye. Aztán ő következett. Na és itt vagyok gondban. A franciája jó, de visszafogott volt. Persze ezt valószínűleg az én problémám okozta. Volt egy kisebb gondom, amit előre megbeszéltünk, de ő mégis fogadott, amit külön köszönök neki. Kis idő múlva gumihúzás és irány a punci, hátulról. Szűk puncija van, én meg vastagabb vagyok az átlagnál, de így is toltam neki rendesen. Közben markoltam a formás popsiját. Szuper látvány. Aztán átraktam a még szűkebb popsiba. Itt sem volt gond és lehetett tolni neki. Nem finnyáskodott és itt is ért a vég. Szünet és újabb frissítő következett, mert leizzadtam rendesen. Beszélgettünk erről-arról. Felajánlotta a második kört, ami nekem nem szokott sikerülni, de javasolta hogy próbáljuk meg. Így is lett, rácuppant a szerszámomra. És láss csodát, sikerült is neki vigyázzba állítania. Újra nyalakodni indultam, aminek ismét meg lett az eredménye. Misszionáriusban folytattuk. Megint csak toltam neki rendesen. Így is ért a vég a puncijában. Kis pihi, majd elhúztam zuhanyozni. Öltözködés közben még beszélgettünk egy kicsit, aztán búcsúpuszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Általában kérés nélkül, előre rendezem. Így tettem most is, az előre megbeszéltek alapján. Mivel minden finomság alap, ezért szerintem átlag alatti.
  • Összkép:

    Patrícia szép, aranyos és odaadó. Nem finnyás és nem keres kifogásokat még popsi szexben sem. Amit ígér azt is nyújtja. Ajánlott kategória.
Happy Massage