• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Talán furán hangzik, de Nem tervezett látogatás volt.. :)
    Elég késői időpontban, az oldalt böngészve rámentem, a ki van itt funkcióra, s megláttam a robogós lányt :)
    Épp zöld (online) volt, s mivel bejelölt kedvenc volt, így az adatlap, vagy a beszámolók elolvasása nélkül kb annyit írtam, hogy szia, mit csinálsz ilyen későn...? Amire 1 percen belül jött a válasz, s a 2. Levelében az volt, hogy miért nem Hívom fel?
    Mit tehettem volna? :)
    A telefonban a hangja kedves volt, s észre sem vettem, s már le is beszéltük a találkát...jó egy órával későbbre.. - mondhatni könnyen ment..
  • Megközelítés:

    XIII.ker., a Yardok palotája mellett.. Bárki odatalál... És még parkolni is lehetett... Pedig nagyon éjszaka/majd hajnalban mentem... ( nappal fizetős... De aki 2-300ft-on nyekereg....)
  • Helyszín:

    A környéket nem kimondottan szeretem a sok egyenruhás, és a sétálgató rossz arcú egyedek miatt... Maga a ház újépítésű a-bc-d lépcsőházas korrekt... Várnom kellett pár percet, így volt időm körülnézni...
  • Lány külseje:

    Állítólag a lakók kulcsra zárják 23:00 után az ajtót, ezért Bia lejött beengedni... Gondoltam ilyen sem volt még, de legalább meglátom civilben, farmerban....:) hát nem! :) egy száll mini párducmintás köntösben, s egy falatnyi mini bikiniben, s egy strasszos vietnami papucsban jött le elém... Én itt lefagytam... És még a liftben is csak vigyorogtam, nem hiszem, hogy sok értelmes dolog eszembe jutott...
    Bia egy nagyon csinos, szép arcú, életrevaló lány. Olyan igazi barátnő feeling vagy inkább csak áhított Barátnő feeling... :)
  • Action:

    Ajtón be, cipő le, kanapéra lehuppantunk, köntösét ledobta, zene bekapcs, lábait keresztbe rakta a lábaimon, s elkezdtünk beszélgetni... Mintha hazaértem volna...
    //Nekem fontosabb, hogy feloldódjunk, mintsem, hogy a rendelkezésre álló 30-60 perc alatt minél több pózt kipróbálhassak, s minél több legyen az aktusok száma... Olyan gáz beszámolókat is olvastam.... // kis idő múlva kitaláltuk közösen, hogy mit is szeretnék, s mennyi időre gondoltam... Egy fullos órában állapodtunk meg-élve a hosszabbítás jogával... :) ezt követően finoman rámvetette magát, elkezdett vetkőztetni, csókok, simik, stb... Majd rövid zuhi, s már az ágyon várt... Meghagyta nekem, hogy a 2 kis textilfalatot én vegyem le... :)
    Aztán szeretkeztünk!
    Nem dugás, reszelés... vagy hasonló szavakat használnék, egyrészt, mert nem a stílusom, másrészt, mert tényleg finom erotika, petting, csókok, és egy kellemesen elnyújtott szeretkezés volt. Örömömre szolgált azt látni, hogy neki is jó volt... Talán nem is egyszer... Majd összeölelkezve még beszélgettünk egy picit, s mikor majd elaludt karjaimban eszméltem csak rá, hogy nem otthon vagyok, mennem kellene... Nagyon...
    Legyen elég ennyi
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de még a kanapés beszélgetésnél egy majd fullos óra ajándékát az asztalkára tettem, s mivel párat fordult az óra az ott töltött idő alatt, így kis matek után kiegészítettem, amennyivel gondoltam.. Megköszönte.
  • Összkép:

    :) ha azt mondom, hogy, ha lett volna váltóruha nálam másnapra... Ott aludtam volna... -azzal mindent elmondtam? :)

    Végezetül még lekísért a kapuig...mondván, Hátha bezárták... A liftben, és a lépcsőházban kaptam még egy kis desszertet csak, úgy útravalónak... :) ebből gondolom, hogy Neki sem lehetett olyan rossz benyomása rólam.. :)
Happy Massage