• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia kedves satyros!
    Sajnos a hely adottságain nem tudunk változtatni mert azok adottak.Ezt ellensúlyozzuk kiemelkedően minőségi munkával.Szalonunk nagyon közkedvelt a környéken és nem csak az erotikus
    masszázsunk miatt.Nagyon sokan járnak hozzánk erotika mentes masszázsra is ami valóban megnehezíti a logisztikát.Nagyon köszönöm a látogatásodat és ha erre jársz látogass meg nagy szeretettel várlak:)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nem volt annyira egyszerű, mert többen dolgoznak a szalonban és a masszázs szobákat is logisztikázni kell. Kellett vagy 2 perc míg kiderült, hogy tudok menni az általam preferált időben. Amúgy nagyon készségesek voltak és mindenről részletesen tájékoztattak. A tervezett érkezés előtt fél órával kértek egy megerősítést telefonon vagy SMS-ben.
  • Megközelítés:

    Mester utca sarka, bár hivatalosan az egyik kereszt utcában található az utcáról nyíló szalon. Nem túl diszkrét megoldás, főleg, ha a környékbeliek felfigyeltek már a nevében sem hobbybolt-ot rejtő találkahelyre... GPS odatalál, villamos is jár a közelben. A parkolás fizetős, 50 méterre van egy parkolóház is, én ott parkoltam.
  • Helyszín:

    Nekem nagyon furcsa volt, hogy az utcáról egyből az előszobába léptem be, illetve le, mert egy szuterénban található a szalon. A hely nagyon kicsi, két szobában dolgoznak, de a falak rettentő vékonyak. Engem nagyon zavart, hogy a másik szobában folyó hasonló tevékenység MINDEN részletét meghallgathattam. A vendég-masszőz átlagos párbeszéd részleteitől az egyéb hangokig... A fürdő is eléggé kényelmetlen, Dóri mindkét fürdésem után élénken érdeklődött, hogy volt-e meleg víz. A szobában két nagy tükör van a falra szerelve, ami remek vizuális élményhez juttatja a vendégeket.
  • Lány külseje:

    Apró, vékony, filigrán lány Dóri. Kicsi mellekkel, aranyos arccal és nagyon jó fenékkel. Kemény és formás, nem véletlen, hogy a reklámképein ez van a középpontban.
  • Action:

    Mivel korábban a masszázs kategóriában hirdetett, feltételeztem, hogy masszírozni is tud, ezért az ottlétemkor arra is helyeztük a hangsúlyt. Már az elején felhívta a figyelmemet, hogy a franciát csak gumiban vállalja. Korrekt lépés volt, mert ugyan a hirdetésben így szerepel, de a telefonban ez nem hangzott el külön. Masszázzsal kezdtünk, aztán valahol félúton ügyes be-benyúlásokkal úgy irányította a dolgokat, hogy azt vettem észre, hogy nem tudok már hason feküdni, így meg kellett, hogy forduljak. Akkor aztán egymásba gabalyodtunk, ügyesen bánt a kezével, majd gumi húzás után a szájával. A franciája nagyon jó volt, nem is kellett irányítani semennyire sem. Lovagló póz volt az első, amit kipróbáltunk, majd ugyanez, csak fordítva. Ebben a helyzetben nagyszerű vizuális élményt nyújtott a fenekének mozgása. A harmadik, egyben utolsó pozitúra a doggy lett, amelyben annyira jól és ügyesen mozgatta a csípőjét, hogy egy idő után végem is lett. Miután lenyugodtam, kihasználta a hátra lévő időt folytatódott a masszázs, és így is ért véget a történet.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a szolgáltatáshoz képest átlagos ajándékot.
  • Összkép:

    Dóri egy apró termetű vékony, nagyon közvetlen lány, aki folyamatosan lesi a vendég kívánságát és kérdezgeti, hogy elégedett-e azzal amit kap. A masszázs és a levezetés is jó volt, megérte az ajándékot, amit adtam érte.
Happy Massage