• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    TYŰHA, nagyon izgultam, amikor láttam, hogy beszit küldtél be, mert fogalmam se volt, hogy ki az a Rob69 :) de most már tudom és észben tartom :) Köszönöm!

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem le, délután hívtam és egy esti időpontot beszéltünk meg, ami mind kettőnknek jó volt. Előtte még egy nappal korábban tájékozódás miatt felhívtam. Minden simán ment, akkor tudtam menni amikor szerettem volna.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és mivel nem mozgok Budán otthonosan és GPS-se volt nálam, egy kicsit para volt hogy nehogy elkéssek, de az utolsó pillanatban odataláltam és még relatíve közel jól látható, kivilágított helyen le is parkoltam. Itt ajánlanám azoknak, akik nem ismerősek arra, hogy nézzék azért meg előtte a térképen hova mennek, én ha ezt nem mulasztom el, akkor nem lett volna ez a kis mindjárt elkések para.. ami ugye nem az ellazulást segíti elő, pedig az nem árt ilyenkor. Akik este/éjszaka mennek (mint ahogy én), azok jó ha tudják, hogy a környéken sok kis utca van ahol tudnak parkolni, de kb. a vak sötétbe fog állni akkor az autó. Úgy láttam BKV is van, nagyon közel, pár lépés.
  • Helyszín:

    A ház panel, nem új, ennek megfelelően a lakás sem nagy szám, de mind a fürdő mind A Szoba kellemes, tiszta, célnak megfelelő. A Szobában kellemes a mikroklíma, fény kb. mintha egy kisebb diszkóvilágítás lenne, zene (hifi alatt még ráhangoló újságok is-> azt hittem az egyik címlapján a hölgy van :D ), franciaágy. Semmi Xtra, minden OK.
  • Lány külseje:

    A képek nagyon jól visszaadják Angit, nagyon jó teste van, a cicik szilikonosak, de fogva nekem nem keltett annyira mű hatást, szép haj, bőr, nagyon jó feneke van (ez ugye legjobban doggy-ban látszik), ezek ugye mind léthatók is a képein. Nekem élőben talán egy kicsit kisebbnek tűnt, de ugye a képek a magasságot nem hozzák ki rendesen általában. Talán egy picit husibb, mint a képeken de ezeket semmi képen sem említeném mint negatívumokat.
  • Action:

    Megérkeztem, cipő/kabát egyből le, bevezetett a szobába, ott megbeszéltük, hogy akkor mi is lesz, majd zuhi, először én aztán ő. Én azért több okból is előnyben részesítem azt a verziót, amikor már hölgy előre letusol, vagy együtt tusi. Itt nem így volt, szal volt időm szétnézni a szobában, majd megjött Angi: először egy jó kis masszázzsal kezdtük ráhangolódás és ismerkedés miatt. A masszázs a maga nemében elég jó volt (nem profi masszőz lévén)aminek a végén egy számomra új dolgot kaptam: a háton csuszka cicivel. Szóval a cicikkel simogatva csúszkált a hátamon, ez őszintén szólva nekem annyira nem volt sexy, de mindenképpen egy új élmény volt :) Majd fordulás és kézzel szájjal francia lecke, majd kis pózváltás és ugyan ez, csak én állva ő meg szembe ülve, az ágy szélénél. Mivel nem voltunk teljesen egy hullámhosszon, ezért egy kicsit nehezen indult a dolog, de nagyon gyorsan és nagyon jó technikával Angi bekeményített. Nagggyon jó, tövénél lefogós, megfelelően erős kezezős, szívós francia után kutyába folytattuk az ágy szélén. Majd misszionáriusba átváltva még toltam neki egy ideig, és mivel éreztem, hogy most nem vok annyira ura a töltényrendszernek, kértem egy franciás kivégzést cicikre, aminek végén megfelelően elhúzva hatalmasan lőttem a formás mellekre. Kicsi törölgetés, majd zuhany ismét és tipli, nagyon nem húztam az időt mert siettem haza :D
  • Elszámolás:

    Korrekt, az volt a helyszínen ami a telefonba, előre letéve a virágcsokor az asztalra ;) Bp átl.
  • Összkép:

    Aranyos, helyes, csacsogós, de mi annyira nem voltunk egy hullámhosszon, ezért nem mondhatom hogy nagy hatással volt rám. Mindenképpen egy jó szolgáltató és érdemes hozzá elmenni, ajánlom mindenkinek, de én nem leszek visszajáró.
Happy Massage