• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    kedves tibsky:
    köszönöm szépen a jo beszámolot,én is nagyon jol éreztem magam veled
    remélem még látjuk egymást és akkor nem fogsz izgulni picit se és kiprobálunk minden finomságot
    csok:lotti

  • Egyeztetés:

    Nagyon régen készülök már hozzá, online bejelentkeztem hogy biztosra menjek, utána váltottunk még pár üzenetet és a megbeszélt időpontban várt rám:)
  • Megközelítés:

    Elég forgalmas helyen van, de én szeretem az ilyen mozgalmas környéket! Parkoló húzós, két kört kellett megtennem, de aztán találtam a közelben, ha fizetős is! volt még nálam kb 900 Ft, bedobtam az egészet:)
  • Helyszín:

    Miután az autót magára hagytam, telefonáltam Lottinak, kollégina vette fel, hogy Lotti zuhizik, de minden ok, kb 3 perc és nyomhatom a ...-os csengöt:)és beengednek
    Régebbi épület, de minden rendben! Lift van, én gyalog mentem, hogy még pár dekát ledolgozzak a sokbol, emeleten ajtó nyilt, beléptem és ott állt a szöke Lottim:)
    Elöszobában fogas, cipöt levettem, bekisért a szobába, ahol egy nagy kényelmes francia ágy és jó meleg várt ( kérésemre lejjebb vette a fütést)
    Gyertyák hangulatosan elrendezve, látszik hogy készült a régen várt talira:)
    Fürdöben tisztaság, több tusfürdö, szájviz, száraz kilépö, nagy és friss törölközö
  • Lány külseje:

    Haja más mint a képeken, szerintem nagyon jó áll neki, szép pofija és szép szeme lenyűgözött.
    Füzöben és bugyiban várt, mire lezuhiztam meztelenül várt az ágyban, szép picike kezei vannak, vékony formás leányka
  • Action:

    Kicsit izgultam-mint mindig- de hát amiben ma volt részem, az ritkán fordul elő, eddig egyszer próbáltam a popsi nyalást, nekem nagyon bejön, és Ö nagyon jól csinálja! De kezdjük az elején:)
    Simiztük egymást kölcsönösen, csókolóztunk, mint már régen!! Annyira nyomul, hogy picit szokatlan ez egy szolgáltatótól, de nagyon jól esett:) Annyira meglepett a csókjával, hogy még mindig azon gondolkodom, de azért hiányzik! Franciával indított, majd a fenekem alá egy párna, és elkezdte amiért tulajdonképpen jöttem! Egyre mélyebbre hatol a kis izmos nyelvével, közben megkérem, hogy verje a farkam, nagyon jól esik, és eddig tartott nálam:(
    Szünetben beszélgettünk az élet nagy dolgairól, szerelemről, a jövőről, a terveiről! Nem, pisi nem volt, pedig elterveztem hogy kipróbálom, mert még sosem csináltam és izgatja a fantáziámat, de kimaradt.
    Majd újra elkezdett franciázni, utána én is szerettem volna megkóstolni, ami nem nagyon hozza lázba:) engem annál inkább. Aztán pár pózt kipróbálva megint csak visszatértünk az előbbi pozícióhoz, hogy párna a fenekem alá és isteni nyelvével kényeztetett, és megint csak megkértem a farokverésre! Nagyon jó volt...
  • Elszámolás:

    Előtte letettem egy gyertya alá, ami végig ott is maradt!
  • Összkép:

    Nagyon közvetlen, aranyos leányzó, imádom az ilyen testű lányokat, talán legközelebb kipróbáljuk azt is, ami aznap kimaradt! Biztosan izgató, ahogy végigfolyik az arcán, a testén:)
Happy Massage