• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos kedvenceim sztrájkolnak, vagy csak velem nem állnak szóba, de új vadászatba kellett kezdenem. Lottiról sok jót olvastam, így Ő lett a célpont. Tegnap egy gyors levélváltás itt, ma kora du már ott is landoltam.
  • Megközelítés:

    Petőfi hídtól két percre, parkolni nem a legkönnyebb…
  • Helyszín:

    Jártam már ott, régi bérház egyik emelete. A szoba hangulatos, gyertyákkal megvilágított, az ágy nagy és masszív.
  • Lány külseje:

    Mint az előttem írók jelezték, Lotti haja megváltozott, most szőke, de én azt csak most néztem, hogy vörösnek kellett volna lennie. Vékony feszes test, formás mellek, kerek popsi és nagyon jó illat. Az arc is kellemes meglepetés, nekem nagyon bejött.
  • Action:

    Nagyon közvetlenül, akkor még ruhában fogadott és mivel már jártam ott, nekem is ismerős volt a terep, így az oldott kezdés adott volt. Mire visszaértem a fürdőből, Lotti már meztelenül feküdt az ágyon. Gyorsan kitárgyaltuk, hogy ki mit is kedvel és már szájába is vette az irányítást. Először megharapdálta a melleimet, amit nagyon kedvelek, majd kaptam egy teljesen élvezhető normál franciát, minimális kézimunkával. Mivel elsősorban a popsi kényetetés miatt menten, így Lotti gyorsan áthelyezte a munkaterületet vagy 10 cm-rel lejjebb. Alám tett egy párnát, hogy jobban hozzám férjen és nyalta a popsit rendületlenül. Majd kértem, hogy hátulról folytassa és így a tükörből csodálhattam, hogy egy szőke szépség szorgoskodik mögöttem. Mivel szeretem viszonyozni a kényeztetést, fordulás után befúrtam magam a combok közé. Az egyetlen negatívum, az egész idő alatt az volt, hogy semmilyen hanghatást nem tudtam kiváltani. Így aztán áttértem a popsira és megnyalogattam egy picit.
    Ezután húzott egy gumit és már rám is pattant, majd rápattantam én, és végül mögé térdeltem. Aztán újra elölről, egyre vadabbul. Közben csókolóztunk is, és ki kell emelni, hogy a csókok teljesen valódiak. Amikor meg nem csókolt, akkor a melleimet harapdálva a csúcs közelébe repített. Utána még egy kis hátsó döngetés, mert az Lotti kedvence, és elkezdtem koncentrálni a befejezésre. Első lépésben a popsi nyalás folytatását kértem, amelyet jó hosszan, kifogástalan minőségben meg is kaptam. Megbeszéltük, hogy a szájában lesz végem így Ő rá is cuppant a végére. Majd kérésemre feljebb jött, egy kis harapdálás közepette kézimunkázott. Mikor jeleztem, hogy itt a vég, gyorsan a szájába kapta, és az utolsó cseppig kiszopta és el is tüntette. Utána váltottunk pár szót a pisi szexről, de mivel ez engem nem vonz, nem vettem igénybe.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag.
  • Összkép:

    Lotti egy nagyon kedves csinos lány, fantasztikus popsi kényeztető technikával. Egy pici hiányérzetem volt csak a hanghatások elmaradása miatt, de megbeszéltük, hogy Ő, velem ellentétben egy halkan élvező típus….
Happy Massage