• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Calvino! :)

    Mint írtam Neked a bejelentkezésedre való reagáláskor, nagyon megörültem hogy meglátogatsz. Valóban a gokart hozott össze minket, és már akkor csókoltalak, igaz mind a kettőnk fején rajta volt a bukósisak:D
    Jaj Istenem annyi mindent írnék, de itt most az a lényeg hogy megköszönjem hogy eljöttél hozzám, természetesen a beszámolódat is, és jajhh, felejthetetlen élmény voltál Te is nekem...
    Majd priviben a többit.
    A higiéniai résznél: természetesen én már felkészülve várok minden kedves Vendéget:)
    Köszönök mindent drága Calvino:)

  • Egyeztetés:

    Az ismerkedés a beszamolok.com gokartozáson kezdődött, megígértem Reginának, hogy ha Tatabányán járok, meglátogatom. Most jött el az ideje, online időpont-egyeztetés történt.
  • Megközelítés:

    GPS –szel nagyon könnyű volt, a tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, buszok járnak a városban. A parkoló 16h után ingyenes, a ház mögött akadt egy-két hely.
  • Helyszín:

    A város bányászati fénykorában épült típusházak sorában a főút melletti szélső épület, korának megfelelő állapotban. Lift nem szükséges. Tiszta lakás a, tetthely teljesen a célnak van berendezve, különlegessége a talajtól plafonig érő krómozott rúd, amit egyéb elfoglaltságaink miatt most nem vettünk igénybe.
  • Lány külseje:

    Ápolt magas széparcú szőke, akinek sportos, feszes testét, sima bőrét a jóval fiatalabb magyar átlag is megirigyelhetné. Kézbe való mellein ingerlésre azonnal keményedő bimbók hetykélkednek. Az egész nő nagyon harmonikus, a sok fotó hűen bemutatja összes testtájékát.
  • Action:

    Volt sok csók.
    Reginának izmos a szája és jó erős, edzett a nyelve, csókban alig tudtam tartani vele a lépést. Amikor csak elértük egymás száját, kihasználtuk az alkalmat.
    Volt sok nyalakodás.
    Finom Regina virágvázája, reagál rendesen, kaptam a felszólítást is, hogy alaposan rendezzem le őt a nyelvemmel. Ő sem maradt adósom, használta a száját bőven.
    Volt néhány pozíció.
    Hátulról, elölről, felülről, Regina végig nagyon aktív volt.
    Volt lassan felépülő, hatalmasat robbanó orgazmus.
    A részemről biztos. Regina belémguggolt, fáradhatatlanul rugózott rajtam a kemény combjaival, feszes fenekével, kezeivel támaszkodott a mellemen, karomon, néha felemelkedtem hozzá, vagy lehajolt hozzám egy-egy csókért. Mikor már éreztem az eljövendőt, magamra húztam a kimelegedett testet, szorosan ölelve, rángatózva éltem meg az élményt.
    Volt hosszú, összebújós ellazulás.
    Nem felugrás, törülgetés, fürdőszobába rohangálás, nem. Szépen ottmaradt rajtam, jól összetapadva pihentünk, hűltünk, száradtunk, csókoltunk. Csak ezután jött a higiéniai rész.
    Volt kellemes beszélgetés.
    Sztorizgatás a régmúlt, múlt emlékeiről, a jelenkori helyzetekről és a jövőbeli tervekről.
    Volt egy ígéret.
    Hogy ha máskor erre járok, nem hagyom ki a lehetőséget.
  • Elszámolás:

    Mellékes téma volt, a konyhaasztalra. A hozzáálláshoz, kapott élményhez képest szinte túl korrekt.
  • Összkép:

    Kifinomult -más szóval rafinált- szexkultúrával rendelkező, nagyon közvetlen, nyíltszívű és nyílt tekintetű, szabad-szájú nő. Nem hiszem, hogy van olyan normális férfi, aki ne tudna vele hamar összehangolódni. Ajánlom minden érett nő kedvelőnek, illetve azon pozitív hozzáállású kalandozónak, aki még nem próbálta ezt a korosztályt, hogy kezdje vele az ismerkedést, nem bánja meg! (Regina, ha lett volna szabadon Felejthetetlen lehetőségem, azt adtam volna)
Happy Massage