• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Zoltán, köszönöm ezeket a szép szavakat. :)
    A kezdeti fennakadások és ijedtségek után szerencsére minden gördülékenyen működött az egyeztetéssel kapcsolatban....
    Mint már említettem Neked, nagyon jól éreztem magam a társaságodban, egy igazán figyelmes és odaadó úriembert ismerhettem meg személyedben!
    És köszönöm a kellemes masszázst is, a nyakam másnapra már majdnem tökéletes lett! :)
    Máskor is szívesen várlak vissza az ikrekkel egyetemben! :)
    Addig is sok sok pusszancs ide-oda, ahova csak szeretnéd!!!! ;)

  • Egyeztetés:

    A neten némi kis ismerkedés és tájékozódás után felhívtam telefonon egyszer kétszer, majd próbáltam online bejelentkezni, de elbénáztam így maradt a telefon. Mindenről precízen, pontosan tájékoztatott, még a bugyuta kérdéseimre is türelmesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    No ez volt az érdekes számomra, mert az én fenekem is az autóhoz szokott. Most,hogy a4-es metró szinte házhoz visz értelmetlenné vált a városon át bumlizás kocsival. De megjegyezném van még más BKV-s járat is, és ingyenes parkolási lehetőség is dögivel.
  • Helyszín:

    A ház a Kelenföldi házgyár egyik remeke elkészülte óta megszokott állapotban, de csend-rend és tisztaság uralkodik. A lift is működött, érdemes használni. Érkezéskor telefonon kaptam kapukódot, és már mehettem is fel hozzá. A kecó a fürdő és a tett hely is teljesen megfelelt az én igényeimnek, pedig vannak, de az érkezés élményei teljesen elvonták az összes figyelmemet.
  • Lány külseje:

    Niki gyönyörű lány. Mar a fényképek is megfogtak, de életben sokkal szebb jobb. Nem igazán szeretném sokat ragozni, de muszáj kiemelnem a szép nagy, kéken ragyogó szemeit, az orrocskáját, a száját benne a fáradhatatlan nyelvecskéjével, melyet mindenféle képen ügyesen, cserfesen használ, és kihagyhatatlanok az ikrei, melyekre jogosan oly büszke lehet. Így egészben komoly gerjedelmet vált ki a férfi emberből. A mosolya a jó kedve és a kedvessége egy külön fejezetet kíván.
  • Action:

    Már érkezéskor kértem, hogy szabadítsuk ki incit és fincit, had vegyék el azt a kis eszemet is, ami van, és Ő boldogan segített kiszabadítani őket. A fürdő látogatása után kaptam egy pohár üdítőt ki ne száradjak, és lefeküdtünk a franciaágyra. Némi egyeztetés után finoman kényeztetett a szájával, az ikreivel. Na ez nagyon finom gyógymód egy ilyen vén kéjencnek, de ép ésszel ezt nem lehet sokáig bírni. Kértem a 69-be fordulást,hogy fokozzam az élvezeteket. Na így is csodát találtam a lábai között. Képzeljétek el makk társaim, finom szájával kényezteti a tizedest, az ikrei a nagy pocakomat karcolják, és előttem virít gyönyörűséges, rózsaszínű érzékeny pillangós puncikája, melyet boldogan kényeztethetek. Na több se kell nekem, elrepültem pár percre, ki kapcsolt- Az utolsó cseppig behorpasztotta a fejem, és meg várta míg lenyugszom egy kicsit és csak az után szaladt ki a füribe egy gyors servicére. Mikor sikerült összeszedni magam fölajánlottam egy masságe-t, melyet boldogan elfogadott, merthogy elfeküdte a nyakát, de volt egy feltétele, a lábait felejtsem el mert, hogy arra felé nagyon csikis. A kérését betartva kényeztettem a többi testrészét nagy örömmel és odaadással, külön figyelemmel a nyakára.Ezek után finoman a hátára fordítottam és így igyekeztem a kedvére addig amíg csak lehetett apró sóhajok és remegések jelezték a sikeremet.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem mindent, amit kell, némi édesség kíséretében, melynek nagyon örült.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, minden a kedvem és igényeim szerint történt.Kedves, természetes teremtés, ki maximálisan figyelt rám, jobbat már nem is kívánhatok magamnak. Remélem máskor is szívesen fogad.
Happy Massage