• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap történt, mindent megbeszéltünk, így másnapra már nem maradt egyéb, mint hogy megközelítsem a helyszínt, és a kapuból telcsizzek
    a további teendőkről.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, mert a közelben dolgozom és így egyszerűbb volt. Bajcsy-Zsilinszky út, két metrómegálló is a közelben van, de aki kocsival megy, biztosan talál parkolóhelyet a környező kis utcákban.
  • Helyszín:

    Nagypolgári lakás, amit bérel. A bútorokat viszont - mint később kiderült - ő szerezte be. Nagyon ízlésesen, nagyon egységes a miliő.
    A fürdőszoba fenomenális, tágas, (ott is) tapéta a falon, hatalmas sarokkád. Engem talán egyedül a fürdőszoba függöny hiánya zavart.
    A szoba az előbb említett ízlésesen berendezett, masszázspaddal és egy fotellel, amit igénybe lehet venni, én most nem éltem a lehetőséggel.
  • Lány külseje:

    Érett, vonzó hölgy, ahogy korábban már talán említette is valaki, igazi MILF.
    A cicik gyönyörűek, én már ettől le voltam nyűgözve.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kellemes, meleg olajjal történik.
    Az elején megkérdezte, hogy lehet-e kicsit erősebb, onnan kezdve be lettem kalibrálva és minden rendben volt. Nem hagy ki semmit, értő kezekkel masszíroz, profi módon, nagyon jólesően. Közben néha-néha érint intim részeket is, gondolom a mihez tartás végett, ez alapszinten fenntartja az izgalmat. Masszázs közben néha beszélgettünk, néha voltak 'csendes percek'
    is, így volt jó.
  • Levezetés:

    Még a legelején tisztáztunk egy-két fontos dolgot, pl. hogy viszonylag gyors vagyok. Kedvesen megkérdezte, hogy legyen-e akkor egy felvezetés, masszázs, levezetés kombináció, lévén hogy csak egy órára mentem, ebből az elsõ etap-ot kihagytam.
    A francia viszont kiváló volt, frenetikus. Maximálisan figyelembe vette, amit az elején említettem, nagyon sokáig (magamhoz képest :)
    húzott. A kezét keveset használja, közben néha szinte teljesen eltűnt a kis pajtás a szájában. A ciciket, popsit lehet simogatni, talán az egyetlen negatívum a részemről, hogy a tangabugyi fent maradt, de a korrektség kedvéért hozzáteszem, hogy a dolgot ott és akkor nem nagyon kifogásoltam, talán pont azért, mert minden más nagyon jó volt.
    Annyira, hogy a végén még egy köszönömöt is elrebegtem neki, amikor már egy kicsit magamhoz tértem.
  • Elszámolás:

    Rendben volt, rendeztem. TP egyáltalán nem volt, kicsit még tovább is voltam, mert korábban érkeztem.
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon jó volt, a franciáját külön kiemelem.
Happy Massage