• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elsőre elérni (szerencsés időzítés gondolom), minden könnyen ment, rugalmas volt az egyeztetés során, egy délutáni programom előtt szerettem volna felugrani hozzá és annak ellenére belement, hogy elvileg pont a rendelési órája után lett volna. Korrekt módon tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a helyszín, én autóval mentem, parkolás volt ingyenes a környéken, de BKV is van a közelben. Aztán az ajtó elől felhívtam és mondta a kapucsengőt.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben volt a lakás, tiszta, igazi szexfészek érzés. Fürdő a célnak tökéletesen megfelelt, többféle tusfürdő (személyes kedvencem is), friss törülköző. A tetthely sötétített, zene a háttérben, az ágy hatalmas volt, biztosra ment a hölgy, hogy minden pózhoz alkalmas legyen :)
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel, őszintén szólva picit túl mű az ízlésemhez képest, de ez semmit nem von le az érdemeiből, tudtam, hogy mit választok, ilyen hölgyet is ki kellett próbálni. De azok a mellek és az a popsi... már a látványtól fel tud állni 1-2 cerka.
  • Action:

    Nagyon kedves volt, itallal kínált, megbeszéltük a részleteket. Standard programra neveztem be, amiben lényegében nála majdnem minden benne van. Mivel huzamosabb kihagyás után mentem első körben kértem egy NFVSZ-t, félelmetesen jól csinálta, azt a technikát tanítani kellene, hamar ki is végzett. Kicsit elbeszélgettünk 1-2 dologról, normálisan lehetett vele azt is. Második körben szerettem volna szemből nézni azokat a cickókat, így megkértem, hogy lovagoljon rajtam miután keményre franciázta. Így is történt, az a látvány nem volt semmi. Egy idő után le kellett állítanom, mert nem akartam, hogy vége legyen. Meg hát hátulról is meg kellett kicsit csinálni, azt a popsit is látni kell ahogy vonaglik. Végül ezúttal is a szájába lett végem, nincs mit tenni, jó szája van :)
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint ment, korrekt ajándék a szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Minden teljesen rendben volt, nagyon pozitív élménnyel távoztam. Vissza menni a fent említett ízlésbeli dolog miatt nem fogok, de ez semmit nem von le a hölgy érdemeiből, ajánlani tudom minden MT-nak.
Happy Massage