• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Zászlósom, örömvolt újra találkozni. Az ígéreted beváltottad, nem is akárhogy, legközelebb ismétlést kérnék! :D
    A többiek nevében is mondthatom, hogy köszönöm a finomságot, szerintem apránként el fog az fogyni! :))))
    Remélem most nem tervezel ilyen hosszú kihagyást, s hamar újra élvezhetjük egymás kényeztetését! :)
    Mostmár a navigáció se fog gondot okozni, GPS ide vagy oda, csukott szemmel is tudni fogod az utat! :) Várlak vissza, addig is vigyázz magadra!!!! Pusszancs

  • Egyeztetés:

    Korábbi látogatások csodás élményeiből fakadóan meg volt a kapcsolattartás az oldalon, telefonos egyeztetés után online bejelentkezést választottam.
  • Megközelítés:

    XI kerületben, a Tétényi útról lekanyarodva egy mellékutcába, ahol ingyenes a parkolási lehetőség.
  • Helyszín:

    Panel épület liftel, de vállalható lépcsőzéssel is megközelíthető emelete, 2 szobás kis lakás, ami a célnak megfelel. Fürdőszoba szűk, csak zuhanyzós, de a célnak megfelel, kellő tusfürdő választékkal, szájvíz, pohár bekészítve. Szobában hatalmas kényelmes franciaágy, ami a korábbi helyről hiányzott, méltó hancúrtér az együttlétekhez. :)
  • Lány külseje:

    meglepetésemre utolsó találkozásunk úta 10 centi nőtt :D, ennek okát hamar felfedeztem egy piros magassarkú formájában, és az elmaradhatatlan szexi fekete cucc, ez a szuper összeállítás ez ember szeme, orra elé varázsolja azokat a formás, gyönyörű és méretes kebleket, ami Nikit különleges élmények nyújtására teszik képessé.
  • Action:

    1 órára neveztem be, hosszú, stresszes időszak, és egy fárasztó nap után érkeztem hozzá, kifejezetten az általa nyújtott stresszoldó cicitámaszos francia igénybevételére. Érkezésem után már régi ismerősként csókkal üdvözölt, majd átadtam neki a régóta emlegetett saját házipálinkámat, igaz, ezt inkább az oldalról ismert a rajongótársak kedvéért vittem, hogy Niki megkínálhassa őket. Csókokkal fűszerezett beszélgetés után indultam zuhanyozni, visszatértemkor az ágyon várt, ahol újabb csókcsata következett, közben közös erővel gyorsan megszabadítottuk a felesleges ruhadaraboktól. Így Inci és Fincivel szembesültem, hosszan elmerültem társaságukban, majd Niki felhívására hanyatt feküdtem, hogy átadhassam magam életem legcsodálatosabb relaxációjának. :)) Ennek lényege, hogy szájával és kebleivel leírhatatlan módon kényeztet, és az ember csak élvezi, és élvezi, és élvezi.... Miután ezen kellően feltüzelte magát is, hanyatt feküdt, és én állhattam neki a kényeztetésének, ajkaimmal óvatosan körbecsókolgatva kelyhét, nyelvháttal ingerelve ágaskodó csiklóját, ujjamat becsúsztatva nedvességtől tocsogó barlangjába, beváltva régi ígéretemet, hogy úúúúgy, de úúúúgy kinyalom, hogy a szomszédok is irigykednek a nyögéseit, élvezkedését hallva. :)) Miután ez hosszan és kellő intenzitással megvalósult, pár perc pihenés után szellemében is visszatért az ágyra, újra az én örömöm megvalósítása került előtérbe, visszatértünk a csak nála megélt franciához, incselkedő zászlórúd és zacsi nyalakodáshoz, amiből az ikrek is kellő intenzitással kivették részüket. Bár eredetileg NFVSZ befejezést terveztem, Niki felajánlotta, hogy húzzunk gumit, ezzel egyetértettem, majd ennek megtörténte után vad lovas vágtában juttatott a csúcsra. Utána még percekig pihegtünk összebújva, egy darabig megszólalni sem tudtunk.... Miután kicsit kipihentük magunkat, hosszasan elbeszélgettünk a közelmúlt eseményeiről, lassú készülődés után elbúcsúztam tőle, még némi útbaigazítást kapva, hogy találom meg az új helyéről a hazafelé vezető utat.
  • Elszámolás:

    Korábban már telefonon leegyeztettük a tiszteletdíjat, így ez szóba sem került, vetkőzés közben odacsúsztattam a wifi alá, ami még távozásomkor is ott volt.
  • Összkép:

    Valamikor elhatároztam, hogy EGYSZER KIPRÓBÁLOM, milyen egy teltebb, dús keblű lánnyal, de nem látom a végét, hogy mikor fogok erre ráunni, talán majd amikor a harcos nyugdíjba megy. :DDD
Happy Massage